prezesi wala madrze bo powoli, wiedza i maja czas, a glaby dobieraja i usredniaja, info o zejsciu z akcji wkrotce a wtedy chlopaki sie pozabijaja, ustawiam stopa na76 najwyzej dzis sposzcze te akcje w kibel, dosc tych falszywych podbitek i ciaglego wywalania, martin tobie zycze powodzenia i pamietaj skoro smiec traktuje ludzi jak smieci to zawsze juz pozostanie smieciem i smrod bedzie sie ciagnal az do zasypania piachem i wapnem. AMEN.
w dupie to mam, spadnie do 76 dzisiaj, jutro czy zatydzien to nie interesuje mnie to, jak mnie wyzeruja to moze i zejsc z gieldy, to moj ostatni wpis, kazdy inny wpis o moim nicku jest falszywy, powtarzam wiecej juz nie mam zamiaru pisac nawet jak ktos bedzie sie podszywal i probowal mnie wciagnac w gierki slowne, nawet nie mam zamiaru czytac komentarzy, podzrawiam tylko martina
Dnia 2017-01-16 o godz. 13:32 ~p_wilkołak napisał(a): > w dupie to mam, spadnie do 76 dzisiaj, jutro czy zatydzien to nie interesuje mnie to, jak mnie wyzeruja to moze i zejsc z gieldy, to moj ostatni wpis, kazdy inny wpis o moim nicku jest falszywy, powtarzam wiecej juz nie mam zamiaru pisac nawet jak ktos bedzie sie podszywal i probowal mnie wciagnac w gierki slowne, nawet nie mam zamiaru czytac komentarzy, podzrawiam tylko martina
Pozdrawiam Ciebie-ale dlaczego jesteś taki negatywnie usposobiony-przecież ONI na takich tylko liczą ! Widzisz-ja mam cenę 1,30zł- i aktualnie dużą stratę-ale rok 2017 dopiero się rozpoczął-jestem cierpliwy i liczę ,że przyjdzie czas wzrostu ceny tego waloru.No cóż -każdy jest tylko dysponentem swojego kapitału- i muszę Twoją decyzję zaakceptować-t r u d n o !