Dnia 2017-01-16 o godz. 17:41 ~blok napisał(a): > Podziękujesz mi na koniec marca. > odkupisz za 4 złocisze,mają sporo do wywalenia, > czarna kometa na wykresie, na AT wykazane
mają sporo czyli kto? i ile? rozumiem, że Pan przeprowadzał rozmowy z osobami / instytucjami które planują sprzedaż i uzyskał informacją o ilości:) bo ja np moge napisać, że są tacy co mają sporo do zainwestowania / kupienia, i tak sobie możemy pisać przez kilka tygodni bez argumentów .... całe szczęście mamy na forum analityków którzy zawsze ostrzegą innych, żeby zdążyli sprzedać, o podobno polak polakowi wilkiem :P
Dnia 2017-01-16 o godz. 17:55 ~blok napisał(a): > asik pisałem o marcu a ty ciągle za 3,50 ,,,ale w marcu > kometa długo leci > Oni czyli FIZYYYYYYYYYYYYYYY
a widać gdzieś tu jakiś FIZ w tym akcjonariacie? http://stooq.pl/q/h/?s=ech&o=2
Tam gdzie jest TFI jest i FIZ. Z prawnego punktu widzenia FIZ nie stanie bez TFI, a i TFI bez FIZu/FIO nie ma sensu bytu. FIZY są w większości kontrolowane przez spółki, które tworzą towarzystwa inwestycyjne.
Dnia 2017-01-17 o godz. 08:52 ~123 napisał(a): > Tam gdzie jest TFI jest i FIZ. Z prawnego punktu widzenia FIZ nie stanie bez TFI, a i TFI bez FIZu/FIO nie ma sensu bytu. FIZY są w większości kontrolowane przez spółki, które tworzą towarzystwa inwestycyjne.
kwestia tylko taka drobna, iż pewna osoba twierdzi iż aktualnie FIZ'y będą kończyć okres inwestycyjny i zamykać pozycję, więc niech łaskawie wskaże które, bo z mojego punktu widzenia FIZ nie ma tylko są FIO, a oni będą siedzieć na akcjach
blok jeśli cię posłucham i jutro sprzedam akcje a na koniec marca cena będzie nie 4 a 6-7 pln lub więcej bo będą wyniki za 4q to oddasz mi tą kasę co przez ciebie nie zarobię
Forum to dyskusje,polega to na wymianie zdań, więc dyskusja nie zobowiązuje do czynów, Tu nikt do niczego nie namawia, tym bardziej że to są jednak pieniądze. Więc czyńcie jak wam rozum nakazuje.