rekordowe obroty znamionują punkt zwrotny. Prawdopodobnie Japońce ostro wchodzą w akcjonariat, ktoś odsprzedaje im akcje. Chyba nie będzie specjalnej emisji dla nich. Tym samym czas na ostrą jazdę na północ.
Spółka bardzo ciekawa ale wyniki raczej będa słabe przez procesy konsolidacji grupy. Choć ceny surowców wzrosły ostatnio a złoty sie osłabił więć możliwe ze syski mimow wszystko będą niezłe
nie masz racji te transakcje od 3 dni do typowe ustawki i nie maja nic wspolnego z gielda .Rownie dobrze gdyby nie koszty moglyby sie realizowac w oparciu o umowy. Poza PL taka ustawka by nie przeszla - czy indywiidualnym cos z tego skapnie: NIE
Dnia 2017-01-13 o godz. 14:26 ~mabmab napisał(a): > nie masz racji te transakcje od 3 dni do typowe ustawki i nie maja nic wspolnego z gielda .Rownie dobrze gdyby nie koszty moglyby sie realizowac w oparciu o umowy. Poza PL taka ustawka by nie przeszla - czy indywiidualnym cos z tego skapnie: NIE
koleś, ty mi tu udajesz jakiegoś mędrca... po co dokonały się więc te transakcje ?..
Cześć Pisałem kiedyś, że jest to spółka na której zyski dopiero będą i trzeba być cierpliwym, od początku jak mam elemelka sprzedaż mam ustawioną na ponad 14 zł i tego nie zmieniam. jeśli zmienię to mam nadzieję że tylko w górę. Lecz na to potrzeba czasu. Uważam że nie ma sensu ryzykować i szukać gdzieś szybkiego zarobku jak wystarczy poczekać a będzie tu bardziej pewny.