Slabe rece zbyt zmeczone zeby to pociagnac wyzej. Poleci albo po infie o duzym kontrakcie, albo po dobych wynikach za 4 kwartal. Tymczasem -------> mielonka
Niestety, ale tak to na razie wyglada. Gra na groszolapanie. Komu nie wychodzi wstrzelenie sie od razu wywala i mimo informacji nei rosnie. Teraz zaczynaja panikowac nawet ci co nie wtopili i jak jest delikatna okazja idzie od razu zrzut. Mozolne wdrapywanie sie. Przy podazy rynku i glownego nie wiem czy uda sie sforsowac po wynikach chociazby 80 groszy.
Powtorze specjalnie dla ciebie, ze mowilem o szerokim. Czy to, ze rynek nie wierzy w spolke implikuje ze ja tez w nia nie wierze? Zobacz czy jest jakies skubanie z lewej strony. Obroty znow praktycznie zamarly w porownaniu do tego co mielismy wczesniej. Na moje moze zejsc i na 0,55, bo jestem cierpliwy i mam jeszcze sporo luznej gotowki.
Dnia 2017-01-16 o godz. 16:01 ~Gerwazy napisał(a): > Powtorze specjalnie dla ciebie, ze mowilem o szerokim. Czy to, ze rynek nie wierzy w spolke implikuje ze ja tez w nia nie wierze? Zobacz czy jest jakies skubanie z lewej strony. Obroty znow praktycznie zamarly w porownaniu do tego co mielismy wczesniej. > Na moje moze zejsc i na 0,55, bo jestem cierpliwy i mam jeszcze sporo luznej gotowki.