Dnia 2017-01-12 o godz. 16:24 ~Paweł napisał(a): > Parę sesji bedzie na minusie
P. Pawle.Odkrywcze to co Pan pisze nie jest:((Objęcie bessy? Ciekawe! Prosta wg. mnie formacja tech. która sprawdza się zawsze .. czyli podwójny szczyt/Klasyka i spadki o ~ 50% wzrostu od dołka 5,2pln:((
tu siedzi sporo ludzi średnio i długoterminowo, więc tak, jak będzie okazja dokupić za 5 PLN to nie zmartwi mnie jakoś zbyt mocno nawet zjazd potem na 4 PLN, bo ta spółka ma ogromny potencjał i wszedłem w nią na dłużej niż trzy tygodnie. Niestety nie jestem w zarządzie, więc nie wiem kiedy wchodzić a kiedy wychodzić, a do grania mam zupełnie inny i dużo mnejszy kapitał, bo staram się podchodzić rozsądnie do handlu. Nie myślimy samolubnie, że inni zarobią więcej, czy też że moglibyśmy oglądać ładniejsze cyferki na koncie przez długi czas. Szybkie wzrosty oznaczają z reguły szybkie korekty, a mi osobiście zależy na stabiliności kursu, żeby powoli piął się w granice, jakie sobie w określonym przedziale czasowym założyłem. Jak uda mi się dobrać przed wynikami za 4Q za 5 PLN to super, jak za parę dni nie będzie już okazji na zakup poniżej 6 PLN - też się nie zdziwię bo to kurcze jest spółka z obrotami często w okolicy raptem 500k dziennie, więc tutaj nie trzeba grubej ryby, żeby zrobić niezłe wahania. Ja prawdopodobnie zostaję w Echo z sukcesywnym dobieraniem aż do zabudowy Woli, po drodze pewnie dużo, bardzo dużo tutaj będzie się działo, więc jak ma mnie martwić spadek nawet o złotówkę, skoro to tylko pozwoli mi dobrać akcje tanio? identycznie nie skaczę z radości ze skokowych wzrostów bo one jeśli nie są podparte czymś fundamentalnym, rozwalają w dłuższej perspektywie kurs.