no dobra, koniec mędrkowania pytanie czy wyszukując potencjalnych ponadstandardowych zysków w dłużej perpektywie tym razem się pomylilem? Ostatnio Odlewnie mnie nie zawiodły, Rokita również, Grodno w zasadzie też nie (licząc z dywidendą), a tu klops Przytnajmniej na tą chwilę. Jest lipnie. Pytanie brzmi czy tak zostanie. Trend co prawda nie sprzyja, ale liczyłem na jego odwrócenie zakładając chyba słusznie poprawę wyników finansowych (przychody, marże). Dwie podbitki w ostatnim kwartale i powrót do nawet nie marazmu, ale obsuwania. Jakie macie opinie w tej sprawie.
postawili baton i finito :-( przyglądam się tej spółce już rok, i za cholerę nie mogę dojść co jest nie tak zyski rosną, marże rosną, wskaźniki spadają a trend koszmarny może to już jest klepanie dna cała giełda rusza, może tą spółkę też ktoś zauważy wreszcie
W najbliższy czwartek ogłoszenie wyników za 2017. Wszystko wskazuje na to, że zysk netto na akcję może wynieść ponad 12 gr., co oznaczałoby wzrost o 200 % w stosunku do 2016r. i stopę dywidendy na poziomie 6% przy cenie akcji 2 zł., która prawdopodobnie zostanie osiągnięta i przekroczona jeszcze przed odcięciem