• Kurs Autor: ~Niu [87.206.49.*]
    Czy może mi ktoś wyjaśnić czemu kurs spółki ta słabo sie zachowuje na tle rynku?
  • Re: Kurs Autor: ~kacper [77.115.9.*]
    Ciekawe czy to rzeczywiste transakcje k/s czy tylko przerzucanie miedzy rachunkami .
  • Re: Kurs Autor: ~racjonalista [194.15.124.*]
    Oczywiście, że to ustawione transakcje pomiędzy "dużymi" zainteresowanymi. Ale jak już skończą jest szansa na obranie północno-wschodniego kierunku ...........
  • Re: Kurs Autor: ~kacper [77.115.9.*]
    Jest jednak różnica pomiędzy ustawionymi transakcjami zawieranymi przez różne podmioty a transakcjami zawieranymi w ramach jednego podmiotu .
  • Re: Kurs Autor: ~mabmab [94.254.132.*]
    fiz-y miedzy soba ..... a w tle zarzad
  • Re: Kurs Autor: ~sega [31.179.114.*]
    Sie uspokoi po mocnej wymianie papiera kurs powedruje ponad 4 zeta. Przemyslenia mam takie - spółka mocna , przejecia dajace duzy wzrost zysku, inwestycje tym bardziej , a ze nie kochana przez inwestorow ktorzy chca dywidendy to mamy co mamy.Też mnie szlag trafia jak patrze na kurs i czasami mnie chec bierze wywalic po pkc .Wczesniej miałem alumetal, polwax, livechat, zamieniłem na elemental i od roku krew mnie zalewa 50% w plecy lekko liczac. Sprzedac i wrocic na utracone pozycje? Nie ma wyjscia poczekam nawet jesli spadnie do niebotycznie niskiego 3.00. Za pozno na zmiane4 portwela. Uszy do góry.
  • Re: Kurs Autor: ~ssdsdd [188.146.61.*]
    Co tu sie dzis stalo ze 8mln papiera przemielone?
  • Re: Kurs Autor: ~Sill [37.47.44.*]
    To bzdura ze zarzad i FIZy bo raporty z Maru musiały pójść. Jaka instytucja wychodzi a ktoś wchodzi
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.