Leszcze się wysypały po 6 zł a teraz papiera w karnecie jak na lekarstwo akcji w obrocie bardzo mało -no i już widzę że zleciały się sępy na spadki -powiem wam sępy nic z tego spadków nie będzie choćby nie wiadomo jak będziecie naganiać lecimy na 100 zł a póżniej to się zobaczy!!!
Myślę że obroty się zwiększą- jak spanikowane leszczyki przestaną wyrzucać ze stratą-musimy to przeczekać a może jakieś info się pojawi ze spółki? przydało by się!!!Ja myślę że tutaj będzie bardzo wysoko ,mamy gwarancje że spółka z dnia na dzień nie ogłosi bankructwa jak inne wydmuchy na NC( tu mamy gwarancje banku jest większościowy udziałowiec) więc możemy spokojnie czekać na wyższe poziomy cenowe a one w krótkim czasie przyjdą!!!
dzięki za dobre slowo. Popełniłem błąd bo żadko kupje bez anlizy a to kupiłem w ciemno. No ale poczekam, tymbardziej z powyźej 5.50 tak jak by ktoś to zbierał?
To jest spółka dla inwestorów a nie spekulantów którzy się zadawalają 1 zł zysku- ja kupiłem po to aby trzymać i w tym roku nie sprzedam-nie wiem jak ty ale radze ci też tak pomyśleć a tu już są i jeszcze się nowi pojawią PAJACE którzy będą pisać że lecimy na 10 gr itd. najgorszego o spółce aby taniej odkupić? to są właśnie ci co grają za pare groszy i się cieszą - dlatego muszą pisać o spadkach i innych pierdołach aby im coś wpadło taniej a potem wystawiają o 1 zł wyżej i tak na okrągło!!! Dlatego ja przeczytałem prospekt i doszedłem do wniosku że trzeba kupić i trzymać nie przejmować się czy spada czy rośnie czy sa obroty czy ich nie ma -wiem że w odpowiednim czasie dużo zarobię!!!
większy jak by chciał wyrzucać to by musiał wyciągnąć bardzo wysoko na małych obrotach kurs a póżniej duże obroty i po mału wywalanie papiera ? nic takiego się nie pojawiło no i akcjonariat tutaj też stabilny!!!