..., kupowane po 0,46 zł..., na razie jeszcze poczekam z kupnem następnego pakietu... ;) ;), mam jeszcze inne akcje..., chcę sprzedać je z fajnym / dobrym zyskiem... ;) ;)
Brylant to oszlifowany diament . Pepees jest właśnie Takim Diamentem , a My go oszlifujemy. KOH - I - NOOR będzie przy Pepeesie " Malutkim Diamencikiem ". Najlepszą Spółką Spożywczą na naszej GPW. Spoko będzie bardzo dobrze. Aż do Momentu Przejęcia.
Jubilerem nie jestem .Ale branże przetwórstwa ziemniaków zam bardzo dobrze .Obecny Prezes to osoba idealna na to stanowisko ,tyle lat zajeło mu sprzątanie tego burdelu po poprzednim Zarządzie,zrobił też porządek i dalej to robi z dostawcami ziemniaków . Efekty sami widzicie.W tej chwili jedyne zagrożenie dla Pepeessu to pogoda ,musi podać deszcz w lipcu ,sierpniu wtedy towaru będzie do oporu ,tak jak w zeszłym roku.
Co jest zagrożeniem ? Jak można nazwać fachowcem człowieka który pracuje w przemysle ca 6 lat , a ten nowy to fachowiec od sprzedawania mieszkań , jakie ma pojęcie o zarządzaniu firma ! Maja chłopaki dużo szczęścia !!
zagrożenie dla firmy jest tylko jedno pisałem już o tym pogoda .Rynek azjatycki to studnia bez dna dla takich produktów jakie ma w swojej ofercie Pepees.