• lecimy dalej heheheheheheh dzisiaj na 0,2pln Autor: ~playa-of-the-year [5.60.205.*]
    j,w,
  • Re: lecimy dalej heheheheheheh dzisiaj na 0,2pln Autor: ~Mm [87.199.48.*]
    Dziś na tyle nie polecimy, sądzę że 0.15 to dzisiejsze zamknięcie
  • Re: lecimy dalej heheheheheheh dzisiaj na 0,2pln Autor: ~Olaf [79.186.24.*]
    Dokładnie, widłowy nie dopuści do 0,20, ale 0,15 o 15 realne bardzo
    Dziwi mnie to że są jeszcze ludzie co po 0,13 teraz oddają
  • Re: lecimy dalej heheheheheheh dzisiaj na 0,2pln Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Może lepiej pomyśl dlaczego tak się dzieje zamiast się dziwić ;) ?
    Pewnie to Ci, co kupili po 0,05 i teraz mają niezły zysk, ale większość jest co kupowała duzo wyżej i nikt nie puści tak nisko akcji! Tu będzie wysoko, tym bardziej,że akcji jest bardzo mało w ogólnym obrocie, już niedługo i będą sie zabijać o papier, ale wtedy już będziemy powyżej 1 zł!
  • Re: lecimy dalej heheheheheheh dzisiaj na 0,2pln Autor: ~Tomek [83.27.101.*]
    A świstak siedzi i ...........
    1 zł to się teraz uśmiałem xD
    Sprzedawaj puki możesz za 0,13 bo jak ktoś puści te 200 000 to zaraz będziecie mieli 0,08
    To nie JSW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tutaj będzie jak na EFE zbieranie po 0,06 podbitka na 0,1... i wywalanie z 50% zyskiem :)
    Niestety tak kończą wszystkie groszówki więc pisząc o 1 zł bardzo się ośmieszasz bo to jest około 900% i nikt normalny nie będzie trzymał nawet do 0,20 bo to już jest 100% a 100% na trupie to bardzo dobry wynik
    Więc jak chcesz dobić do 1 zł skoro nie macie szans przebić 0,20 ?????
    Myśl a potem pisz bo nic nie rośnie bez powodu 1000% a tutaj powodów nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I nie ubieraj nowych naiwnych bo każdy wie, że żadnej złotówki ani nawet 0,20
    Chyba, że chcesz właśnie sprzedać i to by wiele wyjaśniało :)
    20 GROSZY ZOBACZYMY W ŚRODĘ 1 ZŁ TO MOŻE DUŻO ALE DO 50 GROSZY DOJDZIE SZYBCIEJ NIŻ CI SIĘ WYDAJE !!!
  • Re: lecimy dalej heheheheheheh dzisiaj na 0,2pln Autor: ~Inwestor [78.9.189.*]
    Nie oddawać tanio akcji, straszą bo chcą odkupić!!!!
    Dokładnie! Nie oddawać za grosze! Jeszcze sie zdziwią szczekacze na spadki,że nie kupią taniej! Mało akcji! Trzymać!
    Nie będzie ani 1 zł ani 0,50 ani nawet 0,20 a przypomnę wam już niedługo
    Tutaj nikt normalny nie wejdzie bo obroty są zerowe a sami tego nie wyciągniecie na takie poziomy :)
    Jesteście jak dzieci a nawet gorzej bo jak można komuś polecać kupno bankruta po 100% podbitce ???
    Czy wy macie mózg i go używacie ???
    A jak tacy z was wielcy gracze to wystawcie wszystko co macie na 2 zł :) oczywiście nikt nie wystawi xD i będą pisać a może być ..... i będziecie wymieniać pozycje w arkuszu z największą ilością akcji :) a ja napiszę wtedy nie, nie może być inna pozycja tylko 2 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I napiszcie dokładnie kiedy będzie te wasze 0,50 czy 1 zł żebym mógł wam wtedy wstydu narobić !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ale was już tutaj nie będzie :)
    PS jak chcecie zarabiać to grajcie na czymś normalnym no chyba, że macie 2000 zł to ciężko na czymkolwiek grać bo +3-5% to kilka dyszek :) więc trzeba iść w śmiecia który rośnie +50% tylko szkoda, że przy obrotach 80 000 zł
  • Re: lecimy dalej heheheheheheh dzisiaj na 0,2pln Autor: ~Inwestor [78.9.189.*]
    Tu trafiłeś w sedno, może ktoś ma ochotę zainwestować Max 2000 i ugrać 50 %. Właśnie o to chodzi przy spółkach groszowych 80 000 to duży obrót przy takiej wartości.
    Jak tak się bawicie to ok zwracam honor bo mi by się nie chciało tak grać i tak ryzykować bo na takich spółkach raz masz +50% a za chwile -50% więc gra nie warta świeczki bo można być 1000 zł na + ale też szybko 1000 zł na - :/
    A wystarczyło kupić Getinoble i już kilkadziesiąt % wyciągnąć :) a tam obroty masz w 1 000 000 co pozwala na granie większym kapitałem
    Kupujesz dzisiaj na otwarciu Getinoble za 20 000 zł i bez ryzyka masz 800 zł Proste ???
    A tutaj kupujesz za 2000 zł srasz cały dzień co będzie o 15:00 i może zarobisz a może stracisz a biorąc pod uwagę, że już jest 100% na + to raczej stracisz niż zarobisz
    To w takim razie jesteś gruba ryba wiec co tu robisz z drobnymi, drobniutkim, drobnusienkimi, nie wymienimy się poglądami, bo mamy odmienne poglady i portfele, niestety
    Jak gruba ryba? Cwaniak co nagania na spadki i tyle! Błądzi myślami,że kupi tanio haha
    20 000 zł to gruba ryba ??? o.O
    2 000 000 to może grubsza ryba xD
    ale 20 000 o chyba każdy ma bo to i tak lipna kasa i dlatego podaje Getinoble a nie coś z Wig20
    Bo jak się ma 2 000 000 to można i na 2% grać :) i z takich 2% zgarniać 40 000 zł :)
    Fajnie by było
    Teksty o prowizji zostawcie dla siebie bo osoba inwestująca taką kasę płaci może 0,05% bo ja mam 0,20 a nie inwestuje nawet 100 000 zł
    A robię tutaj to co zawsze czyli ostrzegam nowych bo sam kiedyś grałem na takich spółkach i było dokąłdnie tak jak pisałem +50% -50% i po co to komu ??? A ile nerwów człowkiek stracił
    Nie lepiej skupić się na czymś normalnym tak jak wspomiany Getin
    Jeszce w tym roku da zarobić Polimex no i Bytom coś ruszył
    PS grając na 2% dziennie wychodzi ponad 500% w skali roku i to bez ryzyka jak grasz na czymś normalnym oczywiście !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Re: lecimy dalej heheheheheheh dzisiaj na 0,2pln Autor: ~Sky [82.160.125.*]
    To powiedź co teraz(dzisiaj) kupić aby zarobić te 2%
    Najlepiej zarabia się od 9 do 10 a później to już tylko trzeba na info jakieś czekać
    Dzisiaj można było sporo wyhaczyć na Getinie Krezusie Bytomiu i kilku innych ja akurat zapakowałem Getin bo najbardziej stabilny teraz czekam czy mi Bytom wpadnie bo się troszkę spóźniłem ale raz już dał zarobić :)
    Obserwuj też Jsw bo tam wiele razy zarobiłem po ostatnich spadkach :)
    No i dzisiaj też się dało bo mamy +4.5%
    Ja stosuję SMA z dwóch okresów do podjęcia decyzji o zakupie tylko to ma sens na normalnych spółkach a normalna to dla mnie taka na której obroty są w 1 000 000 a nie w 1000
    Najlepiej to by było na WIG20 grać ale tam bez 100 000 nie ma sensu wchodzić bo ruchy za małe a też lipnie utopić wszystką kasę w jednej spółce więc przydało by się 500 000 ale przynajmniej masz pewność, że jak pojawia się jakieś info to kilka % wpadnie a co za tym idzie kilka 1000 :)
  • @Tomek Autor: ~KK [5.172.255.*]
    Co cię tak boli ze rośnie?
    Dlaczego pozbawiasz ludzi nadziei?
    Jaki masz w tym interes?
    Przecież ty nie masz tych akcji,a już wiem chcesz tanio kupić to uwierz teraz jest bardzo tanio i nie udawaj mądrali tylko kupuj lub zmień spółkę.
    Zacznij się udzielać na innej bardziej płynnej spółce i krakaj że spadnie to zobaczysz ile razy ci wbiją w majty
[x]
TOPMEDICA -20,00% 0,04 2017-03-27 15:21:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.