• PO BYKU Autor: ~baranki [185.89.66.*]
    I co czekacie , aż ktoś wam powie co w raporcie ? Do szkoły było daleko ? Czekajcie.
  • Re: PO BYKU Autor: ~homo_sapiens [85.14.108.*]
    Może to i lepiej dla inwestorów, że nie znają angielskiego? :)

• Re: PO BYKU Autor: ~kamilstasek [88.220.42.*]
    zablokowane rachunki przez urząd skarbowy - brak płynnosci
    zarząd upoważniony do ogłoszenia upadłości
    poprawcie jesli zle wyczytalem
    nie mam pojecia co robic ale na razie zachowuje spokoj za zwyczaj mi sie to opłaciło
    mysle ze kasa za hotel poprawiła by sporo sytuację a tak kanał
  • Re: PO BYKU Autor: ~MaLcin [93.175.87.*]
    Ktoś mi wytłumaczy jak można nie dostać pieniędzy za HOTEL?
  • Re: PO BYKU Autor: ~niestetyorety [185.89.66.*]
    Nie ma co panikować Jeśli chcą wyjść z makulatury to  muszą podbić i to wysoko Chyba, że nie chcą... Geszeft wysmażony Nie chcą się dzielić dywidendą. A niektórzy już ją widzieli .... Niestety to nc. I wszystko jasne...
  • Re: PO BYKU Autor: ~manola [109.74.108.*]
    oglosza upadłość i tyle będziecie widzieć pieniądze - a może skupią po groszaku i też tyle zostanie po spółce.
    generalnie to nie panikujcie - nie mogą upaść bo mają mienie - które nie sprzedali - firma się wycofała - to że mają zablokopwane konta to normalne bo nie mają pieniędzy na które liczyli. Wszystko się wyjaśni niebawem - ale sprzedawać za bezcen to też nie kierunek - chyba trzeba czekać. Mam tylko trochę więc nie panikuję.
  • Re: PO BYKU Autor: ~baranki [185.89.66.*]
    Ale chyba jednak szykuje się wodospad Dzieci miały nadzieję...Nie panikować Macie jaja dziewczyny ?
    Po takim info nie ma nawet szans sprzedać bez ogromnej straty. Z drugiej strony, nadal nie ma info co z kasą za hotel, czy faktycznie wyprowadzili ze spółki, czy odzyskają hotel i będzie inna rozmowa. Mam dziwne wrażenie, że jeszcze mnie zaskoczą. Jeśli nie - cóż trzeba przeboleć stratę i pracować dalej na innych spółkach :)

na taką cenę właśnie czekają - za grosze można przejąc hotel - to nie może zginąć - chyba że przeflancowali.
  • mówiłem chytry zawsze 2x traci Autor: ~rara [31.2.20.*]
    i was ostrzegałem że to dno, zeby uciekać bo to nienormalne jak ktoś oddaje akcje za darmo komuś z zewnątrz. niby po co. ja tu grałem na poziomach 1,2 zł i ledwo wyszedłem bez strat po 3 miesiącach czekania. no ale teraz wy to jestescie w czarnej d.... żal mi was. oby sie wam udało odzyskać chociaż część kasy.
  • Re: mówiłem chytry zawsze 2x traci Autor: ~homo_sapiens [85.14.108.*]
    Ja tam się ustawiłem po 1 grosz :) chętnie pobawię się w hazard, a nuż-widelec potem wróci na ludzkie poziomy.

• Re: PO BYKU Autor: ~baranki [185.89.66.*]
    Normalną sprawą jest, że jeśli sprzedali hotel a kasa nie wpłynęła to w dalszym ciągu są jego właścicielami. Przy notarialnej umowie kupna -sprzedaży jest uwzględnione poddanie się egzekucji w razie nie spełnienia postanowień/warunków umowy. Teoretycznie zmiana następuje w momencie złożenia podpisów ale tylko teoretycznie. Jeśłi kasa nie wpłynęła w oznaczonym w umowie terminie składasz wniosek egzekucyjny. Chyba , że w tym przypadku wysmażyli geszeft ale i na to są sposoby. To nie przejdzie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.2.20.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dokładnie. Mogła to kupić spółka, która dalej odsprzedała osobie fizycznej. Trophyres może sobie dochodzić od spółki, ale o ile nie została wpisana hipoteka na nieruchomości - to od kolejnego nabywcy już nie. Więc hotel sobie jest i działa, prosperuje i przynosi zyski, ale spółka, która miała zapłacić hotelu nie ma, a i kasy za niego też nie dostała. Cóż, bankructwo, likwidacja i można płakać dalej. A ktoś sobie zdobył hotel za bezcen :)

• Re: PO BYKU Autor: ~MK [46.215.180.*]
    Widzieli arkusz zleceń na s, są tam od dawna.

5,33 180 000 08:32:14
    5,33 30 000 08:32:14

Tak szybko się to nie skończy.
  • Re: PO BYKU Autor: ~rara [31.2.20.*]
    nie zdobył hotel za bezcen tylko to jest ewidentny wałek , pomyśl po co ktoś oddawał akcje za darmo. Jak myślisz. petronella nie jest głupia. jedna mafia
[x]
TROPHYRES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.