Witam W miniony piatek fajny komunikat został wygenerowany 500 tys dodruku papiera to ok 3,3% papiera wiecej no to doszedla nam znaczaca podaz i to akcje w cenie 0 groszy /za darmo / Bedzie co sypac w tym tygodniu jesli zdecyduja sie na sprzedaz tych akcji. Tym bardziej ze o ile 4 ty kwartał jeszcze moze nie bedzie tragiczny ale 1 szy za 2017 zdecydowanie gorszy moze byc ..
Zycze dzis udanej sesji - moze p Brando znow bedzie kupowac i ratowac kurs ? powodzenia -)))
Swoja droga widze ze p.INVEST dalej bryluje -) Aż dziw że majac "dostęp" do informacji nt Spoki TAKIE info przeoczył -))) W sumie to dla niektorych chwalących go to zataił ważna informacje o nowym akcjonariuszu majacym aż 3,3 kapitału akcyjnego - oj nieładnie p INVEST -))))
jak to jakie B2BPartnera zbiera bo to perła jest -INVEST tak pisze i jeszcze niedawno byl po 30 groszy to chyab teraz jest mega tanio i nic tylko brac nie ? -)))
Dnia 2017-01-09 o godz. 20:28 ~007 napisał(a): > mam 34 tys wolnej gotowki i czekam min. na nvv od o,41,B2B OD 0,09,SAPP-0,85 W DÓŁ:) > CO NIEPODOBNE DO MNIE -NIE MAM NIC:)!
czyli zwykly leszcz 007 jestes latajacy po spolkach na forum i oznajmiajac jaka to masz wiedze o kazdej spolce jak kogo ubrali,rozumiem ze ty tylko zarabiasz i zero wtop masz
No to nie zarobisz 007 zawsze czekasz 1-2 oczka nizej niz jest popyt b2b partner jesli wyjdzie na plus za 4 ty kwartał to bedzie nie dostania po 9 groszy do polowy marca a potem nie wiadomo - moze nie bedzie po co brac go po 9 groszy -)) poki co rynek czuje ze tragedii nie ma kolejni ustawiaja sie po 10 groszy problemem bedzie co zrobia jak wyniki za 4 ty kwartal beda nei za dobre a za 1 szy zle beda sie na wyscigi pchac zeby wyjsc z walora ....
"Witam W miniony piatek fajny komunikat został wygenerowany 500 tys dodruku papiera to ok 3,3% papiera wiecej no to doszedla nam znaczaca podaz i to akcje w cenie 0 groszy /za darmo /"
Tak, tak wątpiący. "Doszedła" i "wogule" Dodruk akcji - masz niesamowitą umiejętność czytania ze zrozumieniem. Lepiej nie pisz wcale, tak jak obiecałeś "porawną" polszczyzną, w swoim ostatnim wpisie na forum tej Spółki.
Dziekuje za uznanie w temacie "masz niesamowitą umiejętność czytania ze zrozumieniem."Przepraszam za błedy stylistyczne w swych wypowiedziach. Prosze takze o komentarz do rewelacji INVESTA a Trumpie i innych jego wypowiedziach Co do komunikatu to czekam az te 500 tys dodatkowych akcji bedzie moglo byc sprzedane na giełdzie-sadze ze to koniec tygodnia czyli jutrro- pojutrze moze byc. Akcje musza byc zarejestrowane i przydzielone na konkretnych kontach -moze ktos sie wypowie ile to dokladnie czasu /dni na to trzeba ?
Błędy stylistyczne? Czy ty wiesz co to jest błąd stylistyczny? Napisanie tak jak ty to zrobiłeś wyrazu "wogule", to błąd stylistyczny ? Oj spało się na polskim. Co do gratulacji za czytanie ze zrozumieniem, to odpowiednią część swojego sformułowania nie ująłem w cudzysłów. Czyli nie ciesz się, bo swoim tytułowym wpisem udowodniłeś, że tej umiejętności nie posiadasz.