• Lug jedzie na północ Autor: ~Lugis [94.254.128.*]
    W końcu widać potencjał papieru. Spółka jak wisienka na NC. Wyniki i potencjał plus super rynek .
  • Re: Lug jedzie na północ Autor: ~Lugis [94.254.128.*]
    No i co ? Jest północ ? Jest. Inwestujecie w dobre spółki.
  • Budownictwo odżyło Autor: ~rosnie_rynek [192.92.94.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Przemysl-znow-pozytywnie-zaskoczyl-Budownictwo-odzylo-7494647.html

"Istotnej poprawie uległy statystyki z budownictwa. Wartość produkcji budowlano-montażowej w grudniu była aż o 34,8% wyższa niż w listopadzie."

Budownictwo idzie do przodu to LUG też pójdzie do przodu, wykończeniówka w tym żarówki idą za budownictwem kilka tygodni lub miesięcy później.

• LUG - TERAZ LUG Autor: ~lugggg [79.191.23.*]
    Panowie temat jest prosty ktoś gruby LUGA kupuje bo to najlepsza i najtańsza spółka o solidnych podstawach. I to wiemy wszyscy.
    Spółka nie była w kręgu zainteresowania i czas to zmienić. Zyski są, wzrost jest, rozwój jest, itd.

Widać że zlecenia nie składa Pan Jasio tylko tylko ktoś kto ma duże środki. Naprawdę duże środki. Od kilku tygodni wyleszcza towarzystwo i zaraz będzie 5 zł a może i 6. Biorąc pod uwagę wartość księgową to i tak jest nic.

Pytanie czy się nie dołączyć to miśka....bo wzrost może być duży......oj bardzo duży...
  • Re: LUG - TERAZ LUG Autor: ~Lugis [94.254.129.*]
    No i super!
  • Re: LUG - TERAZ LUG Autor: ~Lugis [94.254.129.*]
    Powiem tak!

TAK NIEDOSZACOWANEJ SPÓŁKI to ja dawno nie widziałem.

Gdzie to sie uchowało?
  • Re: LUG - TERAZ LUG Autor: ~tora09 [5.172.239.*]
    Rozbierzemy dziś 5,00?Początki już są
  • JEST MOC Autor: ~zorro [95.49.196.*]
    jest moc !!! ale branie

Patrze i widzę pierwszy opór przed 8 zł???
    Ktoś to potwierdzi?
  • Re: JEST MOC Autor: ~tora09 [5.172.239.*]
    Mi też tak wychodzi
  • 15zl Autor: ~at [164.127.150.*]
    w tym miesiacu!
  • Re: 15zl Autor: ~tora09 [5.172.239.*]
    Jak spekuła zechce to tak będzie.Chyba,że masz jakieś powody fundamentalne
  • Re: 15zl Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    Dnia 2017-02-06 o godz. 21:08 ~tora09 napisał(a):
    > Jak spekuła zechce to tak będzie.Chyba,że masz jakieś powody fundamentalne

Spekuła ?? tu jest mały ff i raczej tą spółką się nie interesowała to skąd ma mieć akcje, żeby grać.
    Powody fundamentalne...................rozbawiłeś(łaś) mnie, tu są same "powody fundamentalne"
[x]
LUG 2,37% 3,46 2025-09-19 15:12:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.