• 50k na s fixing Autor: ~Kiss [78.88.29.*]
    Ciekawe zlecenie ciekawe czy to jakiś regulator czy desperat a może już coś wie.
  • Re: 50k na s fixing Autor: ~voodz [89.77.173.*]
    Dnia 2017-01-05 o godz. 17:56 ~Kiss napisał(a):
    > Ciekawe zlecenie ciekawe czy to jakiś regulator czy desperat a może już coś wie.

nie wiemy i się nie dowiemy co ktoś ma w głowie,
    ale tak na chłopski rozum, gdybym ja chciał sprzedawać 50 k akcji, to nie wystawiałbym tego 1 zleceniem z odkrytą pełną ilością, jest to mało taktyczne zagranie, raczej mające na celu wywołanie określonej reakcji
    podobnie jak czasem ktoś daje wysokie zlecenie pkc przed otwarciem sesji i 10 sek przed właściwym otwarciem je anuluje,
    najważniejsze to nie panikować, przykład ile osób sprzedawało w cenie poniżej 5,35, a wystarczyło poczekać parę dni...
    teraz z kolei kurs wzrósł - zakładam, że osoby które skupowały, nie robiły tego po to, żeby zaraz oddawać ze stratą....
  • Re: 50k na s fixing Autor: ~orzel74 [5.172.239.*]
    Podobnie było kilanaście tygodni temu przy 4,7x tylko wtedy z tego co pamiętam ktoś wystawił 65k.
    Tak więc nikt nic nie wie i nie siej paniki.

• Re: 50k na s fixing Autor: ~mlodystazem [46.238.243.*]
    naprawde moim zdaniem nie ma powodu do paniki...
    50k akcji to jakies 250-280k, czyli relatywnie mala kwota, dla kogos DUZEGO kto nagle postanowil isc na WIG20, czy wieksze spolki (JSW). Choc dla mnie DUZY to taki co obraca minimum 1 mln. nie jeden taki tu jest. Poza tym pamietajcie, ze mogl kupic za 4,XX i dla niego po wzieciu Di tak jest moooocno do przodu:)

• Re: 50k na s fixing Autor: ~kris [83.6.106.*]
    Daje sobie paznokcie obciac ze ten baton zniknie przed rozpoczeciem notowan! wiele razy tak juz bylo..
    Szczerze mowiac za dywidende kupilem akcje i bezstresowo jestem do przodu 20 tys na dzis.
[x]
ECHO 1,09% 5,54 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.