Wczoraj stało na sprzedaży 3,5 miliona po 0,05,dzisiaj ponad 2 mln poszło.Następna transza znowu pojawiła się po 0,05,też 3,5 mln.Wiedzą że nie sprzedadzą już po 0,06.
Dnia 2017-01-05 o godz. 16:20 ~as napisał(a): > Ja ciebie rozumiem,kupiłeś i chcesz aby rosło.OK, tylko jedna mała sprawa-nie mamy na to rzadnego wpływu.
Spójrzcie do lustereczka.Tam zobaczycie naganiaczy.Śmieszy mnie ta jakie macie o sobie wysokie mniemanie.Myślicie że ktoś czytając te bzdurki coś kupi.Niestety wszyscy czytają to tylko z nudów.
spokojnie i cierpliwie czekac przyjdzie czas i na velto a przekszykiwanie sie na forum nie zalezy od wzrostu badz spadku kursu:))))pozdr i zycze cierpliwosci
Dnia 2017-01-06 o godz. 04:57 ~niestety napisał(a): > ktoś trzyma kurs po 5 gr i ewidentnie sypie akcyjkami Velto, ubieranie naiwnych trwa w najlepsze..
Właśnie tak.To widoczne.Wczoraj stało na sprzedaży rano po 0,05 3,5 mln,.Następne stały po 0,06.Jak wywalili 2 mln po 0,05,wstawili następne 2 mln po 0,05.Ktoś się ewakułuje.Nie dziw się chłopakom że naganiają bo po prostu chcą jak najwięcej wypchnąć po 0,05.
Dnia 2017-01-06 o godz. 08:13 ~as napisał(a): > Właśnie tak.To widoczne.Wczoraj stało na sprzedaży rano po 0,05 3,5 mln,.Następne stały po 0,06.Jak wywalili 2 mln po 0,05,wstawili następne 2 mln po 0,05.Ktoś się ewakułuje.Nie dziw się chłopakom że naganiają bo po prostu chcą jak najwięcej wypchnąć po 0,05.
moze masz racje as moze nie ja mam srednia 4,5gr wiec czekam na rozwoj wydarzen wedlug mnie cena jest na dnie obligacje splacone a ze miliony stoja na sprzedazy to trudno byly czasy piekne jak dawali szybki zarobek 20-24 i to po 5-6kolek dziennie przyszedl czas konsolidacji zobaczymy co sie dalej wydarzy ja tam zakopalem i czekam na wybicie z tej konsolidacji a czy bedzie czas pokaze,moze zmiana nazwy i statusu spolki to zmieni a ze z ukryciaka sprzedawal po 5gr o niczym nie swiadczy pozdr
Dnia 2017-01-06 o godz. 08:47 ~as napisał(a): > Tak może też być.Niejedna spółka po zmianie nazwy poszła o 200-300 %
czas pokaze as czy zmiana nazwy i profilu spolki da zyski nam inwestora trzeba cierpliwosci wiadomo ze kurs nie odrazu ruszy,bo niektorzy w tydzien by chcieli 200-300% zarobic narazie mamy konsolidacje to moje zdanie a okaze sie po czasie czy 4-5gr bylo dolkiem
Nie wiecie kto sprzedał a kto kupił ...? może ten sam kupuje sam od siebie i podkładażeby postraszyć że ktos się ewakułuje a ma na celu żeby inni się dokładali po 5 a on od nich skupuje ...? Nie mówię że tak jest ale tak też może byc ... o co chodzi czas pokaże....
Powiedz mi po co czekasz na 3 gr. Taka sama szansa ze ruszy z 5gr na 6gr ( czy nawet 10gr )jak to ze ruszy z 3gr na 4gr.
A co jak kupisz po 3 i spadnie na 2gr?
Pewnie już ktoś tam czeka (2gr)i liczy ze pachnie za 3gr.
Jesteście śmieszni .
Dnia 2017-01-07 o godz. 17:27 ~On napisał(a): > Powiedz mi po co czekasz na 3 gr. Taka sama szansa ze ruszy z 5gr na 6gr ( czy nawet 10gr )jak to ze ruszy z 3gr na 4gr. > > A co jak kupisz po 3 i spadnie na 2gr? > > Pewnie już ktoś tam czeka (2gr)i liczy ze pachnie za 3gr. > > Jesteście śmieszni .
taki to juz los inwestora ten co chce kupic pisze ze czeka na 3gr ten co chce sprzedac czeka na 20gr minimum a kto ma racje czas pokaze