• Kurs Autor: ~Kuba [91.212.223.*]
    mam nadzieje ze to jest poczatek ruchu na wysokie poziomy...a nie tylko chwilowa zabawa
  • Re: Kurs Autor: ~Pompa [79.97.58.*]
    A mi sie ta zabawa podoba, bo wpadlo mi pare akcji. Nie ma co sie spieszyc. Trzeba odebrac od niecierpliwych na tych poziomach, bo pozniej beda bruzdzic.

Bawmy sie w kotka i myszke dalej.
  • Re: Kurs Autor: ~Karol [94.251.213.*]
    I tym sposobem kurs blisko 1 zeta. ..nominał to 2 zeta. FF mały.
    ten wzrost to wypadek przy pracy jutro -40% i dalsze zbieranie.

Leszcze musza oddac. Tak bedzie lepiej dla kursu. Akcje musza is w mocne rece, wtedy beda wzrosty a nie lapanie groszy.
    Sam widzisz że mało kto chce oddawać w takich cenach. Ludzie tu mają akcje za 5-10 zł! !!..tam jest większość FF. .trochę większy obrót i mamy do miesiąca 5 zł. Zobaczymy jak to będzie.
    Nie pojedziemy wyzej poki akcje nie zostana odebrane. Gdzie wam sie spieszy? Akcje musza pojsc w silne rece, a wtedy beda wzrosty.
    Kto chcialby kupowac od leszczy po 5 zl jak mozna po 70 gr, jak to mialo miejsce dzisiaj. Piekna sesja. Marchewka i kij i nerwy siadaja.

I O TO CHODZI :-)
    Nikt nie kupi dużych ilości akcji w takich cenach. Ludzie tutaj czekają już parę lat więc i jeszcze poczekają. Nikt mądry kto ma akcje dużo drożej nie da ci akcji teraz.
    Tak mnyslisz. W w czwartek ktos puscil 3000 akcji, ltore wedlug ciebie moga byc warte z 15 tys zl
    Pomeczymy jeszcze troche leszczy to sypna. Nie ma sily. Niech ucza sie ciepliwosci. :-)
  • Re: Kurs Autor: ~adam [83.7.76.*]
    nadrukowali 90 milionow po 10 groszy w ubielym roku a wy chcecie 5 zl ,nominal to 10 groszy ,70 groszy to super cena
  • Re: Kurs Autor: ~Karol [94.251.216.*]
    Widać że masz małe pojęcie o spółce. Realny nominał to 2 zł po scaleniu. FF tak mały ze 5 zeta w miesiąc może być. Główny akcjonariusz wydał 11 mln zł..po co? Myśleć ludzie.
    Od kiedy na Nc patrzy sie na kapitalizacje. Dac ci przyklady spolek z Plocka ?

Tutaj liczy sie FF. I dlatego tak ciezko zebrac pare akcji. Ale ja mam czas i pomecze jeszcze troche niecierpliwych 'milionerow' :-)
  • Re: Kurs Autor: ~Piter [83.29.135.*]
    POMPA ale pompujesz :-)
  • Re: Kurs Autor: ~Pompa [147.252.213.*]
    Staram sie jak moge. Teraz kij ;-)
  • Re: Kurs Autor: ~Karol [94.251.215.*]
    Sam widzisz ze nie dostaniesz akcji tyle ile chcesz poniżej 1 zł. .mnie bardziej ciekawi czy jest tutaj gruby który pomału podnosi kurs. .chyba że główny udziałowiec zaczął działać na kursie. .zobaczymy.
    Dzieki za komplement ale gruby to ja nie jestem. Znowu nie upilnowalem zamkniecia. Za duzo na glowie mam akcji, ale jutro obiecuje. Zrobimy -40% i zobaczymy czy leszcze maja silne zwieracze.

Jeszcze raz powtarzam. W naszym interesie jest, aby slabe rece oddaly teraz, bo beda blokowac wzrosty. Czy to juz dotarlo czy nie ?
    Nie ma sily. Jak podolujemy kurs z 1 lub 2 miesiace to beda oddawac az milo. :-)

• Re: Kurs Autor: ~Karol [94.251.215.*]
    Tylko nie mów ze ty tak się bawisz kursem? ..no to nici z 5 zeta w najbliższym czasie. .
    Moze i 5 zl, ale nie teraz. Leszcz musi oddac. Dlugo nie wytrzyma. :-)
  • Re: Kurs Autor: ~Kuba [91.212.223.*]
    kolego pompka..czy ty te akcje tylko kupujesz?
    Powiem tak. Moze ja a moze nie ja? Ja raczej doluje.
    wczoraj sternik podniosł kurs do 1 zeta a dzis ma 1312 akcji na 99 gr i nie bierze...? zenujacy sternik :)
    Tak podniosl 1 akcja. Glupich nie ma jak mozna bedzie kupic po 70-80 gr.

Tam czekam na was drogie leszcze. A ja mam DUZO czasu i kasy :-)
    czyli jednak zaden gruby nie ciagnie kursu.....szkoda.
    A dlaczego ma ciagnac ? Pod co ? Moze glowny akcjonariusz pociagnie ?
    Dlatego nie bedzie tu wzrostow. Do czasu az zbiore odpowiednia liczbe akcji.
    Dnia 2017-01-12 o godz. 12:18 ~Pompa napisał(a):
    > A dlaczego ma ciagnac ? Pod co ? Moze glowny akcjonariusz pociagnie ?
    > Dlatego nie bedzie tu wzrostow. Do czasu az zbiore odpowiednia liczbe akcji.

jak to dlaczego.....pod nowa dzialalnosc. Plus Verto ktore ma miliony akcji. Daja na 10 zł i pozniej karmia. Proste.
    i cofka...ech zenada tu jest
    Nie ma co się kopać z koniem , niech sam się kopie .
    I o to chodzi. Tak zwane zmeczenie materialu. W koncu ktos peknie i odda za darmo.

Dlaczego mam kupowac po 1.20 zl jak moge kupic po 60 gr. Gielda to nie jest instytucja charytatywna !!!
    Widzę że twój budżet to jak zakupy cukierków ,tylko się nie zapomnij bo ci braknie na toaletę. Życzę udanych zakupów.
    Gow.. wiesz o moim budzecie i ile akcji stoi na ukrytym. Myslisz ze znalazles glupiego, ktory bedzie kupowal po 1.20 zl jak moze po 60 i nizej.

• Re: Kurs Autor: stokrotkas [185.79.33.*]
    Kto się śmiał ostatni ? czy jeszcze nie czas to rozstrzygać ?
  • Re: Kurs Autor: bankier85 [94.254.234.*]
    Teraz kiedy się ruszyło, emocje nagle opadły. A znaleźli się jednak tacy co kupują po 1 zł
  • Re: Kurs Autor: przemeczek [188.146.2.*]
    No to już wiesz, ja chyba nawet wiem co będzie dalej...
[x]
ELQ 6,15% 2,76 2026-01-02 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.