A mi sie ta zabawa podoba, bo wpadlo mi pare akcji. Nie ma co sie spieszyc. Trzeba odebrac od niecierpliwych na tych poziomach, bo pozniej beda bruzdzic.
Sam widzisz że mało kto chce oddawać w takich cenach. Ludzie tu mają akcje za 5-10 zł! !!..tam jest większość FF. .trochę większy obrót i mamy do miesiąca 5 zł. Zobaczymy jak to będzie.
Nie pojedziemy wyzej poki akcje nie zostana odebrane. Gdzie wam sie spieszy? Akcje musza pojsc w silne rece, a wtedy beda wzrosty. Kto chcialby kupowac od leszczy po 5 zl jak mozna po 70 gr, jak to mialo miejsce dzisiaj. Piekna sesja. Marchewka i kij i nerwy siadaja.
Nikt nie kupi dużych ilości akcji w takich cenach. Ludzie tutaj czekają już parę lat więc i jeszcze poczekają. Nikt mądry kto ma akcje dużo drożej nie da ci akcji teraz.
Tak mnyslisz. W w czwartek ktos puscil 3000 akcji, ltore wedlug ciebie moga byc warte z 15 tys zl Pomeczymy jeszcze troche leszczy to sypna. Nie ma sily. Niech ucza sie ciepliwosci. :-)
Widać że masz małe pojęcie o spółce. Realny nominał to 2 zł po scaleniu. FF tak mały ze 5 zeta w miesiąc może być. Główny akcjonariusz wydał 11 mln zł..po co? Myśleć ludzie.
Sam widzisz ze nie dostaniesz akcji tyle ile chcesz poniżej 1 zł. .mnie bardziej ciekawi czy jest tutaj gruby który pomału podnosi kurs. .chyba że główny udziałowiec zaczął działać na kursie. .zobaczymy.
Dzieki za komplement ale gruby to ja nie jestem. Znowu nie upilnowalem zamkniecia. Za duzo na glowie mam akcji, ale jutro obiecuje. Zrobimy -40% i zobaczymy czy leszcze maja silne zwieracze.
Jeszcze raz powtarzam. W naszym interesie jest, aby slabe rece oddaly teraz, bo beda blokowac wzrosty. Czy to juz dotarlo czy nie ? Nie ma sily. Jak podolujemy kurs z 1 lub 2 miesiace to beda oddawac az milo. :-)
Dnia 2017-01-12 o godz. 12:18 ~Pompa napisał(a): > A dlaczego ma ciagnac ? Pod co ? Moze glowny akcjonariusz pociagnie ? > Dlatego nie bedzie tu wzrostow. Do czasu az zbiore odpowiednia liczbe akcji.
jak to dlaczego.....pod nowa dzialalnosc. Plus Verto ktore ma miliony akcji. Daja na 10 zł i pozniej karmia. Proste.