• jest dobrze Autor: ~gregor555 [91.236.4.*]
    jeszcze grosz moze 2 na dol i jazda na 1.14 wkrotce i tak do 1.20 spoldzielnia musi kurs nakreslic a to potrzeba troche czasu bez obaw bedie dobrze
  • Re: jest dobrze Autor: ~fifek [193.242.212.*]
    Mylisz się wyniki będą na 100% słabe. Świadczy o tym przykrycie wyników pozornymi ruchami idącymi w dobrym kierunku
  • Re: jest dobrze Autor: ~gregor555 [91.236.4.*]
    mam srednia zakupow 1.08 a ty powiesz po ile kupiles tylko szczerze
  • Re: jest dobrze Autor: ~zigi [109.206.216.*]
    1,14? 1,20? Niby z jakiej racji jak wlasnie emituja kolejne 12 milionow akcji po 1zl
  • Re: jest dobrze Autor: ~Rafałek [193.59.255.*]
    Dnia 2017-01-04 o godz. 11:45 ~gregor555 napisał(a):
    > jeszcze grosz moze 2 na dol i jazda na 1.14 wkrotce i tak do 1.20 spoldzielnia musi kurs nakreslic a to potrzeba troche czasu bez obaw bedie dobrze

Zmieniłeś pampersa :)?
  • Re: jest dobrze Autor: ~kido [195.81.74.*]
    merytoryka godna gimbusa
  • Re: jest dobrze Autor: ~Delf [83.27.232.*]
    Jeśli ktoś kupuje 12mln akcji po zlotowce to nie po to aby sprzedac ponizej 1zl a blisko tej ceny jesteśmy. Druga sprawa wyniki (zysk netto) po 3 kwartałach są około o 300% wyższe niż w 2015 roku , a 4 kwartał jeszcze nie uwzględniony. Może dlatego będzie dobrze ale cóż chyba niektórym nie chce ciało się zerknac we wcześniejsze dane
  • Re: jest dobrze Autor: ~Sis [57.79.24.*]
    To fakt.
    Prawda jest też taka, że 12 mln akcji nie jest łatwo sprzedać...wiec jeśli będą chcieli to sprzedać ze zyskiem, to raczej muszą najpierw wyciągnąć cenę do np. 2 pln i później zacząć zabawę...
  • Re: jest dobrze Autor: ~DKP [145.237.2.*]
    Moim zdaniem operacja do 2 zł trwałaby przynajmniej od 2 do 3 miesięcy a zobaczymy czy jeszcze nie będzie poniżej zetki, sam czekam z kupnem :):):)
    Oczywiście, że to będzie trwało jakiś czas i niekoniecznie zacznie się w tym roku ;-)
    Tak na prawdę to nic nie wiadomo...
  • Re: jest dobrze Autor: ~Kola [87.205.50.*]
    idzie czas zakupów radze wchodzić po 1zł
  • Re: jest dobrze Autor: ~ddd [31.178.191.*]
    jeszcze nie, obstawiam że do 0,88 zejdzie...
  • Re: jest dobrze Autor: ~Sobol [57.79.24.*]
    Zakupy to już są i to duże...ale sprzedaż też, widać po obrotach...śledze tą spółkę o kilku lat i nigdy nie spadała na tak dużych obrotach jak teraz...nie wiem co o tym myśleć
    ja zawsze skupuje blisko dołków i nie czekam na sam dołek bo się nie doczekam a tak skupię teraz i spokojnie sprzedam z zyskiem już niebawem
    Ja myślę, że to zwałka pod ustalenie ceny emisyjnej - pewnie bedzie coś w rodzaju średniej rynkowej za ostatnie 3 miesiące...
    Po tym jak już to ustalą, to znów do góry
  • Re: jest dobrze Autor: ~gtr [193.43.77.*]
    następnego zrzutu złotówka juz nie wytrzyma.
    Ja się przesuwam z zakupem na 0,94
    Najwyżej nie kupę:-(
  • Re: jest dobrze Autor: ~kk [87.206.114.*]
    zgadza sie, lamieny 1zl , dziadostwo, sam siedze po 1,10
  • Re: jest dobrze Autor: ~xyz [109.196.48.*]
    to największa szulernia na GPW
    Nie ma co narzekać, że to szulernia, tylko trzeba pomyśleć, jak trochę urwać dla siebie z tej szulernii
  • Re: jest dobrze Autor: ~jarecki4747 [94.254.145.*]
    Wygląda to tak jakby Rafałek zaproponował instytucjom objęcie części nowej emisji a te zlały go ciepłym moczem wykazując zero zainteresowania. No więc teraz trzeba zbierać gotówkę z rynku i sypać akcjami na nowe akcje. Jak kurs powyżej 1 zeta wtedy ostre sypanko. jak kurs spadnie zbyt nisko od 1 zeta to Rafałek będzie podbijał. Musicie myśleć jak ten cfaniak, inaczej będą wtopy.
  • Re: jest dobrze Autor: ~MarcinSzczecinek [94.254.241.*]
    A idźcie w diabły z waszymi komentarzami!Kupiłem kilka tysięcy po 0,98 miały być szklane domy ale po tym narzekaniu na forum chyba sprzedam.Dwa dni temu kupiłem Radpola i tam na forum jest zupełnie inny nastrój.Pozdrawiam i życzę wszystkim silnych nerwów.
    a ja dziś sprzedałem cały pakiet Radpola i chętnie odkupie od ciebie poniżej złotówki Choć zgadzam się że tu będzie trzeba poczekać jeszcze parę sesji na odpalenie kursu i zrealiwac zysk min 20% Przypomne spółka ma o wiele lepsze wyniki niż 3 lata temu gdzie kurs chodził po 35gr a dziś jest to 11gr przed splitem ale każdy ma rozum i robi jak chce
  • Re: jest dobrze Autor: ~kk [87.206.114.*]
    i?
    i jak tam zakupiliście się czy dalej będziecie czekać ?
  • Re: jest dobrze Autor: ~zygzak [37.247.248.*]
    Ja kupuje, ale jestem zawiedziony. Myślałem, że zejdzie niżej niż 0,98 zł.
    widocznie ustawiłeś się na kupnie po98gr i nie chcieli ci już oddać na tym polega ten myk z tzw sprzedaża i zaniżaniem kursu
  • Re: jest dobrze Autor: ~jeszcze [178.43.255.*]
    1,5 h handlu.Widać ktoś powiedzial STOP spadkom, jak ma jeszcze amunicję to podciągnie na koniec sesji.
  • Re: jest dobrze Autor: ~kkdokola [87.206.114.*]
    utrzymamy + dzis na koniec?
  • Re: jest dobrze Autor: ~namoje [178.43.255.*]
    oko poniżej 1zl juz nie będzie.Są dwie opcje:albo podpucha z tym wzwodzikiem albo zaczną się prawdziwe zakupy i obroty rzędu 1mln staną się przez kilka sesji normalnością, a co za tym idzie UP na 1,2 do 1,3.Nie takie rzeczy prochnik juz doswiadczał, wkoncu jedna z niewielu spolek od początku istnienia GPW.
    Musicie sobie uświadomić jedno jest to jedna z niewielu spółek która mimo poprawy wyników nie urosła od początku roku a wręcz przeciwnie spadła ruchem kontrolowanym Jak zwykle będziecie kupować jak urośnie do 1,20
    i jak chyba nikt się nie spodziewał tego ale zawsze kupuje się w dołkach a sprzedaje z odpowiednim zyskiem ja poczekam na poniedziałek jeśli jest takie parcie na papier w poniedziałek na początku powinno iść w górę
    niestety nie wytrzymałem ciśnienia 1,13 sprzedałem a co zrobicie to już wasz problem Ja zarobiłem kolejny raz teraz radze skupować 06Magnę jest w dołkach i kumulacja do 42gr powinno dojść niebawem
    Obroty ponad 2 mln...nie widziałem takich na próchniku.
  • Re: jest dobrze Autor: ~1zl [5.60.250.*]
    next week 1,60 !?..
  • Re: jest dobrze Autor: ~Dlugoterminowy [78.11.245.*]
    Ten post też fajny. Ale jako przykład naganiania. Albo .... naiwności. Zasługuje na przypomnienie
  • teraz dymanko w drugą stronę Autor: ~hahah [94.254.232.*]
    strach się bać.
  • Re: teraz dymanko w drugą stronę Autor: ~Kola [87.205.50.*]
    dymanko to było przy kursie 1zeta a obroty w większości były sztuczne ale ten co miał jaja skupował i zarobił ja niestety a może stety zrealizowałem zysk przy 1,13 jak urośnie od poniedziałku to trudno jak spadnie to odkupię na razie skupiłem pakiecik 06Magny po 63-64gr i wiem że zarobię w następnym tygodniu min 15%
  • gregor ty jeszcze jesteś na giełdzie Autor: czesio1 [86.8.149.*]
    czy już całą kasę straciłeś na petrolku i próchniku?
  • Re: jest dobrze Autor: ~zenobione [37.7.235.*]
    Ty się najpierw puknij w główkę.
    Najpierw zjazd do 30 gr., bo bo takiej cenie kupią wybrańcy
  • Re: jest dobrze Autor: ~rto [31.0.82.*]
    Jak klepneli emisje to już nie ma wątpliwości ze bedzie przymusowy wykup ! Pytanie tylko po jakiej cenie bedziemy zmuszeni oddać akcje
  • Re: jest dobrze Autor: ~jaro [5.60.226.*]
    Dnia 2017-11-21 o godz. 12:26 ~rto napisał(a):
    > Jak klepneli emisje to już nie ma wątpliwości ze bedzie przymusowy wykup ! Pytanie tylko po jakiej cenie bedziemy zmuszeni oddać akcje

średnia z 3 miesiący jest ceną w przymusowym wykupie , czyli jak zejdą do 0,30gr i przytrzymają tą cenę przez ten okres to już mamy cenę przymusowego wykupu ...
[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.