• ELQ.... z daleka Autor: ~PanQ [37.248.118.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ELQ.... z daleka Autor: ~Włos_sie_jerzy [79.97.58.*]
    Przeciez to samo mozna napisac o 75% spolek z NC. Dac Ci przyklad spolek z Plocka. Nie odkryles Ameryki. WYLUZUJ !!
    Moze byc i mniej niz zero, jak mozna na tym zarobic.

• Re: ELQ.... z bliska Autor: ~Włos_sie_jerzy [79.97.58.*]
    http://grafika.parkiet.com/gparkiet/581050
    Warto poczytac. Planowane zyski w okresie 2.5 roku ok 6 mln. zl.

PS. Przy okazji tam pracuja ludzie (LinkedIn) w odroznieniu od 75% firm z NC, ktore nie maja pracownikow oprocz smetnych prezesow

• Veltoro sp. z o.o. Autor: ~Kuba [91.212.223.*]
    głowny akcjonariusz wydal niedawno na akcje ponad 11 mln zł.....po to zeby stracic? tu bedzie pompka...pytanie tylko kiedy i na jaki poziom. Ja obstawiam na poziomy 5-10 zł.
  • Re: Veltoro sp. z o.o. Autor: ~Pompa [147.252.213.*]
    Zgadzam sie. Bardzo maly FF. Dzisiaj mozna bylo sprawdzic, ze po pompce na 40% nikt nie sypal.

5-10 zl to calkiem realne. Dlatego trzeba wyszarpywac akcje od leszczy, a sa ku temu rozne sposoby i kij i marchewka, az w koncu zglupieja i sypna ;-)
  • Re: Veltoro sp. z o.o. Autor: ~Karol [94.251.213.*]
    Po scaleniu 2 zł to nominał czyli dawne 10 gr. I macie odp jak nisko jest kurs!!!
  • Re: Veltoro sp. z o.o. Autor: ~umoczony [62.122.236.*]
    a jednak się sprawdza fakt że o rok później a jednak
  • Re: ELQ.... Autor: ~ja [83.12.8.*]
    Każdy sądzi na swoim przykładzie.
  • Re: ELQ.... z daleka Autor: przemeczek [185.79.33.*]
    Chciałbym zaznaczyć na wstępnie ( bez śmiechu i zbędnych emocji ), że każdy ma prawo do swojej opinii , i kto wie ? ....... może pańska nawet jest częściowo słuszna . Jednak czytając te fora chciałbym móc zasięgnąć zawsze obiektywnej opinii , niestety często odnoszę wrażenie jakby, nie którzy załatwiali tu własne porachunki , czy wylewali żale. Bo ja też mam pewne wątpliwości ale innowacyjna technologia , dobra jakość wykonania , strategia rozwoju w sektorze energetycznym - ŚMIECH ? - bo co ??????????
    Czyżby posiadał pan jakieś tajne informacje , inne od tych, które są publikowane ? I jeszcze jedno pytanie , która spółka w Polsce nie boryka się z problemami wspomnianymi w pańskim poście ?
  • Re: ELQ.... z daleka Autor: ~Anonim [185.79.33.*]
    Zweryfikujemy Twoje wypowiedzi za rok.
  • Re: ELQ.... z daleka Autor: ~umoczony [62.122.236.*]
    jednak się sprawdziły kolegi wypowiedzi tylko nie za rok lecz za dwa warto być cierpliwym
[x]
ELQ 5,44% 3,10 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.