• rewelacyjne wyniki za 4q!! Autor: ~wojtek [84.10.55.*]
    ludzie nadchodzą takie wyniki za 4q ze wam gacie pospadają, będzie sprzedaż, zysk, zysk ogromny, miliony
    i to takie że hej, firma jest na krótkiej ścieżce aby wystrzelić na WIG albo wyżej

niestety nie mogę powiedzieć jaka to firma, jedyne co wiem to to, że nie jest to LS
  • Re: rewelacyjne wyniki za 4q!! Autor: ~Maslana [149.254.234.*]
    Ale za to jakie sobie kontrakty szykuja!! Szykuja.... sobie. Tzn ze kilku (wiadomo kto) zarobi, reszta na drzewo, liscie pompowac.
    Robi sie zima, moze napalic w piecu?
  • Re: rewelacyjne wyniki za 4q!! Autor: ~Eliminator [81.144.160.*]
    To forum trzeba oczyscic z takich ludzi ,ktorzy od ponad roku siedza i pisza wciaz takie same bzdury. Na poczatku moze to bylo smieszne ale teraz to juz jest denerwojace !

Ten kto czyta to forum to wie o kim pisze. 

Napisalem forum ale mialem na mysli piaskownice dla dzieciaczkow .

Nie masz nic ciekawego do powiedzenia , nie masz ciekawych faktow dotyczacych konkretnej spolki, to sie nie wypowiadaj .

Nie masz akcji , nie interesuje cie LStech ? To pisz na forach spolek ktorych akcje posiadasz !

A jak nie masz zadnych to zajmij sie wreszcie czyms pozytecznym a nie pisaniem bzdur i denerowowaniem ludzi.
    A Ty to kto jestes ze chcesz dyktowac kto moze a kto nie moze sie wypowiadac na temat takiej czy innej spolki?
    Moze dla ciebie bylo to smieszne, dla mnie od poczatku to smieszne nie jest. Za to zalosne poczynania spolki, razem z klakierami, sa z pewnoscia cyniczna gra, w ktorej akcjonariusze mniejszosciowi sa notorycznie robieni na szaro. To moze masz takie pojecie ze to biznes, zeby kiwac innych, ale zapewniam, ze nie na tym polega biznes.
    W jesli chodzi o sama ocene, to zawsze masz szanse na polemike. Problem jednak w tym, ze nie masz zadnych argumentow. ZADNYCH. Potrafisz tylko obrazac i zaklinac rzeczywistosc.
    A to forum jest (na szczescie) niezalezne od takich naganiaczy, wiec lepiej zabierz sie za porzadna robote, tak aby wszyscy byli zadowoleni (nie tylko jeden czy dwie osoby) bo gielda zweryfikuje takich bezczelnych bez pardonu.
    Musisz jeszcze z nie jednej miski zjesc zeby nauczyc sie biznesu, choc moze to byc zbyt trudne w tym przypadku (moze niemozliwe). No i na koniec. Ustal sobie jeden nick, to zalosne tak z siebie robic kogos w 3 osobach.
  • Re: rewelacyjne wyniki za 4q!! Autor: ~Eliminator [81.144.160.*]
    Odpowiadajac na moj post , wiesz kto pisze bzdury . Bo specjalnie nie uzylem zandego nicka.

Oprocz 3 tych samych osob lacznie z toba nikt sie nie zali na to ze lstech ich oszukal. Wiec moze razem zrobice sobie prywatne forum i tam sie dogadujcie jak tu zniszczyc lstecha.

Pozdrawiam i prosze tego nie odbierac jako obelge tylko jako reprymende .
    Reprymende? Dzieki ze mnie tym rozbawiles, hehee. Juz stoje na bacznosc!
    No i to mnie zdumiewa, ze to forum i klarowanie tej metnej wody ma byc winne za zniszczenie lstecha. No prosze :)
    Jesli tylko 3 osoby pisza (mnie sie wydaje ze wiecej) to nie znaczy ze tylko tyle jest niezadowolonych, a niektorzy czuja sie odzukani. To jakies kiepskie wnioski wynosisz. Na negatywna opinie, nie tylko tych piszacych osob, lstech zasuzyl sobie z nawiazka, pokazujac jak dziala przez ostatnie kilka lat. Tu nie trzeba Sherlocka by to zobaczyc I zrozumiec. Ja niestety to zobaczylem za pozno.
    Jedyna droga do zmiany postrzegania jest chyba oczywista, wiec tym powinienes sie zajac zamiast wymachiwac szabelka na dzialo.
  • Re: rewelacyjne wyniki za 4q!! Autor: ~Monitoring [86.31.142.*]
    Nie kompromituj się bardziej takimi wpisami. Nawet nie będę się zniżał do komentarza, szkoda czasu.
  • Re: rewelacyjne wyniki za 4q!! Autor: ~Znawca [66.102.9.*]
    Lecicie na nowe minima. Zawisneli na palu nabici trefnymi akcjami. Do nastepnego newsa i znowu kolejne jelenie sie znajda. Teraz czekamy az ostatni kontrakt pojdzie do podwykonawcow kolesi. Robia was bez mydla ale chyba niektorzy to lubia. A propo wynikow to zobaczymy jakie beda rewelacyjne pewnie tak jak w poprzednim kwartale. Ile bylo straty 3 mln?? A od poczatku 20 mln?? Ktora to juz emisja akcji ??? Seria K?? Jaki jest free float?? Maja gdzies was akcjonariuszy. Pisalem ze wszystko co >50 gr jest wywalane w rynek. I co wyrzucili po I kontrakcie ze 1 zl do 45 gr w miesiac. Teraz ze 1 zl na 70 w 2 tyg. Za 2 tygo pewnie bedzie ponizej 50 gr. A docelowa 1 gr bo nizej sie nie da tylko dlatego.
  • Re: rewelacyjne wyniki za 4q!! Autor: ~Maslana [149.254.235.*]
    Uwazaj Znawca bo za chwile okaze sie ze jestes winny zniszczenia Lstecha. Czujesz to?
  • Re: rewelacyjne wyniki za 4q!! Autor: ~orzel74 [188.146.18.*]
    A ja tam maślane Lubie i jego giermkow
  • Re: rewelacyjne wyniki za 4q!! Autor: ~Maslana [149.254.235.*]
    Nie wciskaj kitu, zakochales sie PO same uszy
  • Re: rewelacyjne wyniki za 4q!! Autor: ~Wojtek [66.249.93.*]
    To jest spółka publiczna, akcjonariuszami są zwykli ludzie, a tymczasem ten biznes to jest ... Kamieni kupa.
  • Re: rewelacyjne wyniki za 4q!! Autor: ~Maslana [213.78.71.*]
    Ale sa rowni i rowniejsi akcjonariusze. Wg niektorych, nawet na tym forum sie pojawiajacych "lepszych" akcjonariuszy, to wlasnie jest biznes, gdy jeden drugiego wykiwa.
[x]
LSTECHHOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.