Szaleństwo, obrót 2 grosze, ciekawe kiedy sprzedadzą się akcje, które wystawiłem na PKC 4 miesiące temu!!! Może Niespodziewański coś napisze czy coś będzie się działo na tak innowacyjnej, opatentowanej na skalę światową śmieciowej spółce?
Dnia 2017-01-03 o godz. 13:00 ~tube napisał(a): > Szaleństwo, obrót 2 grosze, ciekawe kiedy sprzedadzą się akcje, które wystawiłem na PKC 4 miesiące temu!!! > Może Niespodziewański coś napisze czy coś będzie się działo na tak innowacyjnej, opatentowanej na skalę światową śmieciowej spółce?
"tube" przykra dla Ciebie (ale i nie tylko dla Ciebie) wiadomość , jeśli wystawiłeś 4 miesiące temu to ,... te zlecenia zostały anulowane z dniem 30 grudnia 2016 r. , .... musisz znów wystawić swoje 'walory' najlepiej do końca 2017 r. (dłużej niestety nie można) .
ale się zgadzam , że 2 akcje za całe 2 gr to poważny ruch , który może spowodować lawinę , ....
Bądźmy poważni, pod budowę już rosło. Teraz stoi zakład i kurs też stoi na znanym wszystkim poziomie. Kontrakty, sprzedaż uwidocznione w raportach spowoduje wzrost kursu a tak nie spodziewajcie się niczego. Będzie tylko przybywać na PKC/PCR po 0,01 gr bo wszyscy, którzy zainwestowali stracili już cierpliwość i będą dosypywać. Ja od 4 miesięcy nie mogę sprzedać po zakichanym groszu.
Dnia 2017-01-04 o godz. 16:50 ~gniot napisał(a): > Czy myślice, że tutaj w ogóle ktoś jeszcze coś będzie kupował? Jest tych akcji blisko 2 mld, jak to poupychają ulicy?
TAK !!! TAk !! ulica to świetny POmysł !!!
ci z KOD-u mogli by coś złapać na ECR ,... dawali "dychę dla rycha" a rychu wyrwał na ,... tak do końca to nie wiadomo gdzie ? , dawali na alimenciarza , a mati kiju wyprowadził 90 .000 do swojej spółki , .... to i mogą zrobić zrzutę na ECR i może ??? przy okazji coś zarobić , szanse znikome, ale "inwestycja" lepsza niż j.w.
> > TAK !!! TAk !! > ulica to świetny POmysł !!! > > ci z KOD-u mogli by coś złapać na ECR ,... > dawali "dychę dla rycha" a rychu wyrwał na ,... tak do końca to nie wiadomo gdzie ? , > dawali na alimenciarza , a mati kiju wyprowadził 90 .000 do swojej spółki , .... > to i mogą zrobić zrzutę na ECR i może ??? przy okazji coś zarobić , szanse znikome, ale "inwestycja" lepsza niż j.w. > > ale źle nie jest 5 szt już zdjęte
5 szt akcji to jakaś magiczna liczba , a za te 90 kafli faktycznie można by było nieźle szarpnąć , już za tego i-phona za 4,5 tys. można tu nieźle zaszaleć.
Takich śmieciarzy jak ECR co 100 lat są po 001 gr olać niech prezeskowie sami się nażrą tymi swoimi akcjami i jeszcze 100 lat niech handlują po 12 akcji za o,12 gr jacy zarządzający taka spólka typu KRZAK
jak zrobią scalenie akcji to będziecie je sprzedawać nie po 1 groszu ale po 0,1 grosza. :) Dla Janusa i słupów sprzedaż spółki która makapitalizację 20 mln i obić kapitalizację 2 mln to jak splunąć. Wwstarczy popatrzeć na LZMO :)