Spółeczka się rozwija i to już jest Pełnowartościowa Spółka która się wybiła spośród rynku NC. Zasługuje na rynek regulowany z wyceną jak przystało na ten rynek. Trzymać i nie oddawać za bezcen bo się takie okazje nie często zdarzają. Jak będą tak realizować nadal swoje cele to kilkanaście złotych za 2 lata pewne.
Dnia 2017-01-02 o godz. 13:31 ~marex napisał(a): > Jak dla mnie kolejna podpucha, żeby Prezesowa zbyła co chce w odpowiednich pieniążkach-potem sobie dodrukuje i będzie i tak na swoim.
Na swoim to jest cały czas, zauważ nawet gdyby podwojono ilość akcji celem wypełnienia prognoz, to nadal mamy bardzo niską wycenę i jazdę minium 200-300% z dodrukiem. Ale nie jest powiedziane, ze dodruk będzie, metod pozyskania kapitału jest wiele za ostatnimi spadkami tez niby miała stać Prezesowa, a nic z tych rzeczy nie było. Tutaj dwa złote to absolutne minimum a realny kontrakt to dla ciebie podpucha i się dziwisz, że firma zdobywa kontrakty, lepiej gdyby nic nie robiła. To takie Polskie ;)
List intencyjny- do kontraktu jeszcze długa droga obym się mylił Oni po prostu zawsze coś komunikują a potem lawina następnie cisza i spadki Oby to były tylko moje spostrzeżenia
rok 2017 ma być przełomowy dynamiczne przyśpieszenie odnośnie zysku 7 mln , następne lata stabilizacja na poziomie 13-15 mln + przejście na główny parkiet , myślę że warto poczekać ok 12 m-cy , cena akcji powinna oscylować w przedziale 10-15 zł.
Wspinamy się drabinowo:) W ten sposób mało inwestorów widzi wzrosty. Codziennie 10gr w górę. Bez hura optymizmu wspinamy się do godziwej wyceny. Dziś dotkniemy 1zł... tylko czy korekty nie będzie? zobaczymy raport już blisko i może jej nie być.