Kolorowy analityk odkupi od nas za 5 lat po 100 zł i zrobi przepiękne super zagranie na autopartnerze i opisze uprzednio moment wejścia, a potem wyjdzie po 100,50 i opisze moment wyjścia i zarobi na obiad i sie chłop bedzie cieszył. Pozdrawiam wiernych akcjonariuszy autopartnera. W tym roku zarobimy kolejne 100%
Nie czekam, zarabiam i to jak ! Wy się wreszcie skrzyknijcie na tym forum, coś zróbcie, coś zróbcie, bo zachowujecie się jak panna na wydaniu, co by chciała a boi się ........................... a cnota już dano stracona.
Co ja takiego MODERATORZE napisałem, że usuwasz ten wpis ? Bawisz się w PRL z lat 80 ? Urząd kontroli publikacji i widowisk mysia 2 ci się śni ?
,,Autopartner w pół roku dał zarobić 100%, a ten akcjonariuszy wyśmiewa.,,
To wierutne kłamstwo Fryzjerze, nic takiego nigdy nie napisałem. Napisałem natomiast, że od kilku miesięcy stoicie z boku i zapewne dochody z twojego zakładu fryzjerskiego wystarczyłyby do popchnięcia tych akcji do góry, a wy co ?.... nic ! Na tym forum jest 98% tych co uważają , że akcje te zaczną mocno zwyżkować, ja natomiast tego nie wiem, stoję z boku w rozkroku i patrzę, i nadziwić się nie mogę dlaczego tracicie .......................okazję i czas nic tu nie robiąc, gdy tymczasem ja już kolejny raz zagrywam na BOS i to jak ! No to wy tu czekajcie, a ja lecę po moje zapowiadane co najmniej 90%
Pozdrawiam wszystkich, nawet fryzjera. Pamiętasz jak pisałem, podaj konto, kupie ci porządny zakład fryzjerski i zajmiesz się wreszcie na całego tym na czym się znasz. Propozycja nadal aktualna !
kolorowy wiatr
Marcinie, a myślałem przez moment, że coś tam jednak wiesz, ale ty nie wiesz nic. Poczekaj pół roku a zobaczysz, gdzie będą akcje BOSia. Czy naprawdę nie widzisz z jaką formacją mamy tam do czynienia ? czy tylko zgrywasz głupa ?
Ja wcale nie wykluczam, że z tego ruchu bocznego wyjdzie nowa fala wzrostowa przy małym wolumenie. Pamiętam jak dziś, sytuacja kilkanaście lat temu była dokładnie taka sama na hucie szkła Irena, której ja wiemy od dawna tu już nie ma. Po ruchu bocznym trend był kontynuowany a obroty znikome. Szło to sobie do góry i szło i tego wam życzę, powiem więcej, zapewne przyłączę się do tego ruchu, chociaż uważam że zdecydowanie większy wzrost czeka akcje BOS.
Marcinie, wiesz nawet cię polubiłem, ale po co piszesz, że głupka udaje ? Na tym forum, ze 150 razy napisałem, będzie wybicie, będzie wejście !
Jak dotąd nie ma wybicia, nie ma wejścia..............jest za to stracony czas i stracone okazje na innych spółkach. Jeśli jesteś gość uczciwy, a za takiego cię mam, to nic jak potwierdzisz mój wpis ! Czekacie zapewne na wyniki sprzedaży z grudnia i to akurat rozumie, ale czy wyniki za czwarty kwartał będą kolorowe, tego już nie jestem pewien.