czytając komunikaty firmy krzak właśnie do takiego wniosku dochodzę, chcieliśmy ratować znaleźliśmy zarzyjaźniony odmiot co nas niby finansowo podratuje chociaż na ostatnie 4 emisje nie było chętnych, znaleźliśmy doradcę co nam pomoże ale niedobrzy obligatariusze masowo składali wniski o upadlośćpo tym jak ich oszukaliśmy nie wykupując ich. I co nam zrobicie, chcieliśmy dobrze, ale nie wyszło jak zawsze? Tylko, że my mamy kasę a wy nic nie warte papiery?
Nieliczni mogą zarabiać, Kowal, ponumerowany, itp. itd. może tylko rozdrabniać te mistyczne piątale :)) Nieświadome niczego owieczki są Nam potrzebne :). Nowy Rok 2017 będzie owocny :)
Kowal bedziesz lykal po 10 gr jak odwiesza nortowania ale nie martw sie po 10 gr tez zarobisz i zajmij sie w ten dzień czymś innym niż hejtowaniem biomaxa.
Jednak sami widzicie że zarząd szykuje sobie dupochrony i nie będzie żadnych odpałów. Inwestor nie obejmie nowych akcji bo trupa nie dopuszczą do notowań, a brak kasy na utrzymanie strony internetowej tłumaczą atakiem hakerskim :-D Taka nowomowa ;-) Mój scenariusz się realizuje szybciej niż sam założyłem. Nie dać się nabrać na takie wałki w 2017 r.
tak tak pocieszaj się, faktura nieopłacona ponad 6 miesięcy, taki był ostatnio komunikat na stronie emioliere. http://sklep.emolliere.pl/ https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=4613483&strona=1
jeżeli masz wątpliwości i podejrzenia co do działania zarządu zgłoś sprawę do prokuratury a nie wylewaj swoich wątpliwości na forum to nic nie wnosi chyba że masz takie zadanie Panie kowal
to sporo musiałeś umoczyć Kowal czy aby z sentymentu tu zaglądasz a może wniosek do prok z art 286 pkt 1 tylko dobrze umotywowany , masz swoje przemyślenia może paru jeszcze się znajdzie taniej adwokat wyjdzie trzeba by tylko poinformować jakiś organ aby zabezpieczył dokumentacje firmy? Do siego roku 2017
Dnia 2016-12-31 o godz. 19:48 ~huanites napisał(a): > to sporo musiałeś umoczyć Kowal czy aby z sentymentu tu zaglądasz > a może wniosek do prok z art 286 pkt 1 tylko dobrze umotywowany , > masz swoje przemyślenia może paru jeszcze się znajdzie taniej adwokat wyjdzie trzeba by tylko poinformować jakiś organ aby zabezpieczył dokumentacje firmy? > Do siego roku 2017
i znalazł kowaliku Inwestorów z kapitałem o jakim możesz tylko pomarzyć :)) A o tym przekonasz się już niebawem :) Do siego roku :)) Pozdrawiam JeRonimo
Dnia 2016-12-31 o godz. 19:48 ~huanites napisał(a): > to sporo musiałeś umoczyć Kowal czy aby z sentymentu tu zaglądasz > a może wniosek do prok z art 286 pkt 1 tylko dobrze umotywowany , > masz swoje przemyślenia może paru jeszcze się znajdzie taniej adwokat wyjdzie trzeba by tylko poinformować jakiś organ aby zabezpieczył dokumentacje firmy? > Do siego roku 2017
Żebyśmy ciebie leszczu zaraz nie zabezpieczyli. grzecznie proszę bo możesz się zdziwić internet pozwala na wiele ale ja niekoniecznie pozdr znerwicowanych i kubeł lodu
Dnia 2016-12-31 o godz. 20:34 kowal2200 napisał(a): > tak mam pomysł właśnie z art 286 kk, podeślij jakiś namiar na siebie albo Ci podam swój to pogadamy.
6 lat wujku tu siedzisz i tylko smrodzisz. każde forum ma swojego kowala . A ja mam zamówiony nowy samochód z dużym silnikiem rocznik 2017 !
Dnia 2017-01-01 o godz. 20:31 ~Jok napisał(a): > Dnia 2017-01-01 o godz. 15:33 ~Jan napisał(a): > > A kiedy wza ale za 2015 rok? Bo nie było przecież > > Po co to komu, kasa się liczy, kasa , kasa !
To NC, tu sie takim banałem nie przejmują, i tak byś tam nie pojechał, jest kasa do wytrzepania i to się liczy , kasa kasa ! Tylko ryby nie biorą i kowal !