• Fatane info Autor: ~Maks [37.248.155.*]
    Raport bieżący 21/2016

Zarząd Wilbo S.A.("Emitent", "Spółka") informuje, iż w dniu 29 grudnia 2016 roku Pani Bożena Serzycka złożyła rezygnację z pełnienia funkcji Prezesa Zarządu Wilbo S.A. ze skutkiem na dzień 30 grudnia 2016 roku. Pani Bożena Serzycka jako przyczynę rezygnacji wskazała względy zdrowotne.
    W związku z powyższym Rada Nadzorcza Spółki w dniu 29 grudnia 2016 roku powołała z dniem 30 grudnia 2016 roku Pana Grzegorza Białoruskiego do pełnienia funkcji Prezesa Zarządu Spółki.

Pan Grzegorz Białoruski posiada wykształcenie wyższe prawnicze, ukończył Uniwersytet Warszawski Wydział Prawa i Administracji.

Białoruski to nieudacznik
    Typowy aparatczyk
    Bez pomysłu i wizji na spółke
    Zaczyna się bac o tę spółke :-((((
  • Re: Fatane info Autor: ~laczek [79.190.190.*]
    Czy ja wiem... zauważ że Pan Grzegorz Białoruski był Prezesem Zarządu w latach 12-13 ..
    Zastał stratę roczną netto 2012   w wysokości -30 660,00  tys pln  a zostawił spółkę z zyskiem netto w bilansie  za 2014 + 133 tys pln.
    Niepokoi mnie jednak ta pożyczka dla GB  i odejście Pani Bożeny Szarzyńskiej... coś zaczyna brzydko pachnieć tutaj...
    Jest sens trzymać tą spółkę ?

laczek
  • Re: Fatane info Autor: marico2 [95.160.159.*]
    Jak pisałem 2 dni temu o ewentualnych (nieciekawych dla funkcjonowania spółki) skutkach, to na forum nikt nie podejmował tematu....!!!??? ;( Wszyscy zainteresowani siedzieli cicho, jak mysz pod miotłą!!! Teraz okazało się, że to początek ,,dobrej zmiany" w WLB....!!! :( Jestem pełen obaw o dalsze losy tej firmy!!!!???
    Może się okazać, że Pani Bożena dobrze wiedziała, co się święci !? ;( Może chcąc uratować resztę ,,kasy", która mogła zostać ,,zaanektowana" przez biznesmenów od cudów gospodarczych wolała ją ,,pożyczyć" .... !? ;) Choć, wyraziłem swoją podejrzliwość co do realnego zagrożenia dla firmy, to już na drugi dzień pokazała się Uchwała o ,,abdykacji" Pani Prezes ze skutkiem natychmiastowym...!!!?? Nie sądzę, aby to wszystko było robione wg planu, który dla spółki może okazać się niestrawny!!!??? :(
  • Re: Fatane info Autor: ~Maks [37.248.155.*]
    GB a Wilbo to praktycznie jedna ręka
    tutaj nie ma zagrozenia i wczesniej czy pozniej Legionowiaki to i tak dobrze rozegrają
  • Re: Fatane info Autor: marico2 [95.160.159.*]
    Ale jest obawa, że nowy Prezes znowu namota i to, co szło w dobrym kierunku, może wywalić się do góry kołami!?
    Wiem, że Pani Bożena jest namaszczona przez Grupę Bałtycką i na pewno nie dadzą jej zrobić krzywdy, ale Ona sobie poradzi....!!! Ale bardziej zaniepokojony jestem pomysłami, jeśli takowe ma, Nowy-Stary Prezes Białoruski!!?? :(

• Re: Fatane info Autor: ~Maks [37.248.155.*]
    Raport bieżący 22/2016

Zarząd Wilbo S.A.("Emitent", "Spółka") informuje, iż w dniu 30 grudnia 2016 roku złożone zostały z tym samym dniem rezygnacje z pełnienia funkcji w Radzie Nadzorczej przez Panów Stanisława Wójtowicza - Wiceprzewodniczącego Rady, Sławomira Surdy - Członka Rady oraz Łukasza Żmijewskiego - Członka Rady.
    Pan Stanisław Wójtowicz jako przyczynę rezygnacji wskazał brak możliwości skutecznego wykonywania powierzonej mu funkcji członka Rady Nadzorczej, Pan Sławomir Surdy jako przyczynę rezygnacji wskazał brak realnej możliwości sprawowania powierzonej mu funkcji członka Rady Nadzorczej, natomiast Pan Łukasz Żmijewski nie wskazał przyczyny złożenia rezygnacji.

Emitent informuje, iż jego intencją jest niezwłoczne zwołanie walnego zgromadzenia celem uzupełnienia składu osobowego Rady Nadzorczej Spółki.

Wsszystko zaczyna sie robic jasne !!!
    Zarzynska musiała odejsc
    Teraz członkowie RN odchodzą ,,dobrowolnie " :-)))) od koryta-takie bajki to nie mnie

Będą niedługo przetasowania na akcjach cos czuje i to grube !!!
    Ciekawe kto wejdzie?
    A moze NOWY INWESTOR?
    Wazne kto wejdzie do Rady Nadzorczej
    Bo bedziemy wiedzieli od kogo to ludzie będą
    A do tego to połowa rady-czyli ktos mocny i liczący sie skoro takie przetasowanie robi i chce miec liczacy sie swoj głos w nadzorze
    Ciekawe:-)))
  • Co dalej z wilbo??? Autor: ~ja [141.0.12.*]
    jk
  • Re: Co dalej z wilbo??? Autor: ~ramzes [31.2.60.*]
    Dnia 2017-01-05 o godz. 12:46 ~ja napisał(a):
    > jk

JK? Jarek Kaczyński?
  • Re: Co dalej z wilbo??? Autor: ~ja [82.145.222.*]
    pomylilo mi sie ..malo byc "jak wyzej"
  • Re: Co dalej z wilbo??? Autor: ~ramzes [95.40.48.*]
    Gruba ryba chce się najeść , leszcz ucieka
[x]