Nie zamierzam spowiadac sie ze swojej strategii. Napisze tylko. Juz tu sporo zarobilem. Trzymaj sie inwestorze. Bedzie ciezko, ale jak wytrzymasz z rok, to bedziesz nagrodzony. Musze naprawde zajac sie inna spolka zaczyna tam sie cos dziac ciekawego.
Wpadlem zobaczyc jak wam idzie przed Sw 6 Kroli. Juz sam nie wiem 3 czy 6 ? Teraz wszystko sie tak szybko zmienia. Jedni nawet zmienia kobiety jak rekawiczki ;-) No musze przyznac, ze ladnie to rozgrywacie beze mnie. Ciagle sa obroty, zostalo na S tylko 320 akcji, a potem karnet zieje pustka. Ciekawe kto ma te akcje? ;-)
Tak trzymac !!! Jestem z was i animatora dumny. Widac, ze chlopina przyklada sie do pracy. :-) Swoja droga, przykulo moja uwage jedno zdanie z raportu za 3 KW. No jesli to prawda to .... Czytac to nie boli !!!! Niestety polityka informacyjna spolki lezy i kwiczy, ale nie dziwie sie, bo kogo maja informowac - samych siebie. Kto ma jeszcze ich akcje, ja i moj szwagier ;-)
Zycze udanego weekendu i uszy do gory, bedzie dobrze.
PS. Zbieranie innej spolki idzie mi ciezko, ale powoli koszyczek napelnia sie. Szacuje zysk tak jak tu na 1000% :-)
Skad wiesz, ze mnie nie widac ? Moze czaje sie za winkla ? ;-) Troche jest ciekawych, a nie odkrytych spolek na NC. Trzeba tylko troche poszperac i postudiowac.
Zycze udanych lowow
PS. Serio dobrze sobie radzicie. Nauka nie poszla w las
Pisalem, ze bedzie bolec. Do cwaniaczka, ktory chce sprowokowac zakupy. Nie ze mna te numery Bruner. Oddasz po tyle po ile ja bede chcial. Masz silna psyche. Ano sprawdzimy :-)
Tylko cierpliwi zostana nagrodzeni. Cwaniaczkom i amatorym szybkich zarobkow dziekujemy.
Stawiam na kochankę.....potem będzie wódka na końcu będą alimenty.....ale tu już są dwie możliwości....dla kochanki która stanie się żoną a potem znów kochanką albo dla żony która stanie się nieżoną ;)