Dnia 2016-12-30 o godz. 12:18 ~egonolsen napisał(a): > tu nigdy nie urosnie bo zawsze znajdzie się jakiś choj, który wywali swoje wielki pakiet 3 tys akcji
40k zebrane 3k nie robi juz różnicy - zmiana i już
no własnie, akcji jest jak na lekarstwo wieć nikt ich nie potrzebuje. skoro wajda ma 80% to po co komu te 20% czy nawet mniej? ani wajdzie ani nikomu obcemu. gdyby wajda miał 40% to by było o co siebić a tak to on ma kurs w d... jak będzie chciałsprzedać firmeto i tak sprzeda i to nie na giełdzie tylko poza i w tym przypadku kurs akcji i tak nei będzie miał znaczenia. jaśłi by wasko płąciło dywidendę tak z 10% wartości akcji to by faktycznie był to dobry kasek a w obecnej sytuacji to nikomu tu nie zalezy ani na wzrostach ani na spadkach. takie piąte koło u wozu.
życzę wam wzrostów, ja już wyszedłem odrobiłem swoje straty i tyle mi wystarczy na wasko!
co do forumowiczów to trochę się za bardzo napalacie ... żadnego infa nie było i dalej nie ma .... więc to tylko spekulacyjna podbitka - która się wasko należała jak psu buda bo kurs zaniżony i zaniedbany... niestety dopóki nie wyjaśni sie sprawa z GITD to na wasko warto jedynie grać spekulacyjnie właśnie a nie traktować tego jako dobrej inwestycji....
Dnia 2017-01-22 o godz. 19:39 ~cba napisał(a): > życzę wam wzrostów, ja już wyszedłem odrobiłem swoje straty i tyle mi wystarczy na wasko! > > co do forumowiczów to trochę się za bardzo napalacie ... żadnego infa nie było i dalej nie ma .... więc to tylko spekulacyjna podbitka - która się wasko należała jak psu buda bo kurs zaniżony i zaniedbany... niestety dopóki nie wyjaśni sie sprawa z GITD to na wasko warto jedynie grać spekulacyjnie właśnie a nie traktować tego jako dobrej inwestycji....
a jak się wyjasni (pozytywnie) to luka na 2-2,5 zeta
z jakichś powodów musi się spieszyć Rodzinie na uzyskanie przyzwoitego kursu. Przy aktualnej cenie gdyby ziściła się rekomendacja to dla kupujących zysk ok. 30%. Pozdrawiam znajomych!