Wystarczy popatrzeć w papiery. Otoczenie też raczej nie sprzyja. A ty dlaczego prognozujesz wzrosty? Bo prezesa zmienili? Bo spółka podzieli się dywidendą? To chyba tylko działania typu PR. Prawda jest taka że w innych spółkach trole naganiają na spadki, a tu na wzrosty.
Twój nick raczej mówi wszystko. Jest tyle argumentów za wzrostami, że nie chce się o nich po raz setny wspominać na tym forum. Przeglądnij wpisy z ostatnich 2 miesięcy a zobaczysz liczne argumenty za wzrostami. Za spadkami opowiadał się tylko niejaki Pawlak.
"Twój nick raczej mówi wszystko" To twoja reakcja na mój nick mówi o Tobie wszystko. Użyłem go właśnie po to żeby pokazać jak łatwo przykleić jest komuś łatkę, a ty jak myszka dałeś się złapać w pułapkę. No cóż to właśnie robicie na tym forum - przyklejacie łatkę. Co do wpisów to skąd wiesz czy nie przeczytałem. Przeczytałem i co? Muszę się z nimi zgodzić? Na każdy zestaw wskaźników i okoliczności można patrzeć pod różnym kątem. Więc spojrzałem i się nie zgadzam z waszymi prognozami. Zobaczymy w nowym roku kto miał rację.
Dnia 2016-12-29 o godz. 13:38 ~trol napisał(a): > "Twój nick raczej mówi wszystko" > To twoja reakcja na mój nick mówi o Tobie wszystko. Użyłem go właśnie po to żeby pokazać jak łatwo przykleić jest komuś łatkę, a ty jak myszka dałeś się złapać w pułapkę. No cóż to właśnie robicie na tym forum - przyklejacie łatkę. > Co do wpisów to skąd wiesz czy nie przeczytałem. Przeczytałem i co? Muszę się z nimi zgodzić? > Na każdy zestaw wskaźników i okoliczności można patrzeć pod różnym kątem. Więc spojrzałem i się nie zgadzam z waszymi prognozami. Zobaczymy w nowym roku kto miał rację.
Daj jakieś konkretne argumenty za spadkami a nie "otoczenie raczej nie sprzyja". Ja jak robiłem wpisy na spadki to dawałem konkretne argumenty ( tak było na Dacie, Actionie, Famie) . Moim zdaniem to otoczenie raczej sprzyja.
Oczywiscie, ze otoczenie sprzyja wzrostom. Nie wiem po co tacy ludzie jak Ty i Pawlak przychodza tu stekac... Zalujecie ze nie wskoczyliscie w odpowiednim momencie czy co?