Uważasz,że Prezes kieruje się analizą techniczną.Nie sądzę.To możliwe w przypadku drobnego akcjonariatu,czyli bez wpływu na kurs,który stanowi wyraz woli pana T.Cz.Facet mający prawie 60%gwiżdże na at.
Jesli ktos w ten sposob wypowiada sie o AT to jest kompletnym ignorantem. Pan T.Cz. nie dziala w próżni i nie jest sam na rynku . Powazny gosc musi byc powaznie traktowany
Dnia 2017-01-04 o godz. 18:33 ~marta napisał(a): > Naprawde nikt nie widzi RGR? P.s. nawet nie chce mu sie wspolczuc
Oj Martuś 1000-cem akcji to możesz się pobawić w AT na MCI. Ale jeśli z Ciebie taka mocna ręka w AT to bierz lewar i dawaj na kontrakty tam sprawdzisz swoją wiedzę w AT i zarobisz, a tu...
Porownywanie z gra na kontraktach to twoje swiadectwo- poziom niedouczonego gimnazjalisty . bialoczrwony ,dzis fundy zarabiaja lepiej (tak bedzie jeszcze w i kw 2017) anizeli mci, nie mowiac juz o spolkach wig20, np PKOBP, tu poziom 35-40 wcale mnie nie zdziwi.Natomiast MCI pozostanie z niska wycena do wynikow za 2016 i nikt nie wie czy bedzie lepiej after. a porpos ,tak sobie tylko przypuszczam ,ze twoj kapital to ulamek tego co marta inwestuje.
Dnia 2017-01-05 o godz. 13:17 ~jan napisał(a): > Porownywanie z gra na kontraktach to twoje swiadectwo- poziom niedouczonego gimnazjalisty . > bialoczrwony ,dzis fundy zarabiaja lepiej (tak bedzie jeszcze w i kw 2017) anizeli mci, nie mowiac juz o spolkach wig20, np PKOBP, tu poziom 35-40 wcale mnie nie zdziwi.Natomiast MCI pozostanie z niska wycena do wynikow za 2016 i nikt nie wie czy bedzie lepiej after. > a porpos ,tak sobie tylko przypuszczam ,ze twoj kapital to ulamek tego co marta inwestuje. >
Być może i tak tego nie wiem, ale wiem ile warte są Twoje przypuszczenia.