Sprawdzimy kto tu inwestowal, a kto spekulowal. Ja mam czas !!!! Nieciepliwi musza odpasc. Nie bedziemy ich cignac wyzej. Za duzy balast.
I dla przypomnienia. Gielda to nie jest instytucja charytatywna. Slabe jednostki musza stracic tu kapital. Gieldowa teoria doboru naturalnego. Chyba Darwin juz cos o tym pisal ;-)
Poczekaj az odpadna spekulanci. Potem pojedziemy wyzej. Jutro juz beda sie gotowac. :-) A ja mam czas. Najwyzej dostane dywidende z 1 zl, co przy mojej sredniej to ...
chcę wejść, aby odrobić stratę z Vivida. niestety tam wszedłem na górce. Horyzont inwestycyjny: 1 rok, może dłużej. W takim razie czekam na sygnał i obserwuję wątek.
Podoba mi sie Twoja szczerosc. Wiekszosc udaje, ze zarobila na NC miliony. ;-) Obserwuj tez M4B. Tam bedzie sie duzo dzialo i hustalo. Moze uda ci sie wskoczyc na dolku. A na dlugofalowa inwestycje polecam Unified Factory. Lezy sobie juz polroku jak kiedys EXO, ale obudzi sie jak CLOUD.
Jak tam te tysiace procent?Gdzie drugi Cloud?Bajeczka sie skonczyla!Brak jeleni.Dareczek wiedzial co pisze.Do zobaczenia na 5 zl,cos sobie kupie wtedy.
Slow sie rzeklo kobylka u plota. Jak mnie zdenerwujecie to powisicie jak na M4B z 3 tygodnie to zmiekniecie. Spekulantom juz dziekujemy. Zostaja tylko powazni inwestorzy !!!
Jako inwestor czy spekulant. ? Spekulantom dziekujemy. Horyzony inwestycyjny min 1 rok. Pasuje ? Jak nie to zmykaj smyku na jakies smieci z NC. Pozywisz sie tam ;-)
Zerknalem na M4B i sytuacja podobna szybka gorka i stop.Kolo pompuje ale nie moze nagonic leszczy.Stad pewnie te nerwy.A ten United jest groszowy,wiec tez masz smieci.Tutaj pewnie ci wywalaja dywidendowicze,przy 30 zyla nie beda czekac na zlotowke dywidendy.Ja ci dziekuje,lyknalem w okolicy 17 zylka i juz mi poszlo.Bylo na swieta.Szczesliwego Nowego Yorku.
Radze oddac dzisiaj bo jutro bedzie taniej. Dzisiaj byla okazja.
Jutro juz bedzie inna cena. Moja sredni ajest bardzo niska wiec ..... testuje prob wszego inwestycyjnego bolu. Ci co wytrzymaja test beda nagrodzeni. :-)
Duzo nauczylem sie na Surflandzie. Przede wszystkim, ze NC to nie jest instytucja charytatywna. Ja nie mam sie czego bac, ja juz tu zarobilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale chetnie odbiore akcje EXO w dobrej cenie. Jutro witamy 20 zl
jedyna spółka którą punkt dla ciebie to midven, reszta zarobek ale jaką kwotą , małe obroty, szybka ucieczka. uzależnienie od giełdy i forum. w czasach surfland śmiałeś się z livechat a dzisiaj robisz porównania. gdybyś tak potrafił znależć spólki na gpw byłbyś obrzydliwie bogaty
Gowno wiesz o moich inwestucjach. Skad wiesz moze juz jestem obrzydliwie bogaty. A ty. Ciagle paletasz sie po gieldzie I podczepiasz pod tych, ktorzy troche mysla
Bez odbioru. Szkoda czasu. Gielda to nie jest schronisko dla bezdomnych.
Slowo sie rzeklo. Kobylka u plota. Jaki jest prog waszego bolu inwestycyjnego ? 15 zl, 10 zl, 7 zl ? Trzeba ratowac kapital. Ciac straty. Podstawa gieldy sie klania ;-)
No to zaloz sie. Zaczynasz sie martwic o swoj kapital? Mysle, ze powinienies. Nie chce cie dolowac moja srednia :-) Prog moje bolu inwestycyjnego jest BRADZO niski.