• Mam pytanie Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    a kiedy oni odrobią 33 baniek straty przy przychodach kwartalnych rzędu 1 miliona , to już nawet nie jest śmieszne , ta spółka działa na zasadzie mały przychód mała strata duży przychód duża strata , nieudolny zarząd , jeden wielki bajzel i coś bardzo ucichli na temat Petralany pisałem do nich w tej sprawie kilka razy chyba nie mają czym się chwalić
  • Re: Mam pytanie Autor: ~oops [83.28.253.*]
    nie dajcie się wkręcić w kupno akcji, biorą udział w przetargach i wygrywają niską ceną a to generuje straty. Interes się kręci a wierzyciele nigdy kasy nie zobaczą.
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    milion przychodu na kwartał .......... ha ha ha ........................ to ja robię z jedna kielnią i taczką ha ha ha - nieudacznicy
  • Re: Mam pytanie Autor: ~byk [87.205.255.*]
    Udupiajcie i tak nie udupicie, by odkupić taniej. Radzę Wam odejść na inną spółkę np. na CD Projekt.
  • Re: Mam pytanie Autor: jumper1985j1 [141.0.13.*]
    zjazd w okolice mini?? 9 gr ? mi pasuje, dawac na 9 to dokupie :)))

• Re: Mam pytanie Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    1,2 mln przychodu i 0,3 mln straty to potrafią tylko fachowcy z AEDES .................................... 34 baniek straty z lat poprzednich przy aktywach 11 mln ........................... co to coś robi jeszcze na NC z 10 pracownikami .................. czy to jakiś żart jak mawiała Pani Bieńkowska ale jaja ale jaja ale jaja
  • Mam odpowiedż Autor: ~ty [87.205.255.*]
    Nostalgia za utraconym kursem...znam to.
  • Re: Mam odpowiedż Autor: ~Bolek [37.248.164.*]
    Trzeba bylo naganiacza kupic po 8 gr a nie teraz plakac i szukac sposobu aby ktos sie wysypal....
  • Re: Mam odpowiedż Autor: ~MOC [92.62.225.*]
    Potwierdzam !!!!!!!
  • Re: Mam odpowiedż Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    Zgadzam się, wszystko się widzi w różowych okularach jak ma się akcje takiego potentata budowlanego, który na niczym nie potrafi zarobić
  • Re: Mam odpowiedż Autor: ~ty [87.205.255.*]
    O dzięki ci Panie, co tak pielęgnujesz kurs.
[x]
AEDES 14,29% 0,10 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.