• koniec roku na akcjach Autor: ~domator [37.47.46.*]
    ciekawe czy fundy trochę podciągną na zamknięcie roku?
  • Re: koniec roku na akcjach Autor: ~jn [83.29.0.*]
    jak widzisz 3% dostales :)
  • Re: koniec roku na akcjach Autor: ~domator [37.47.40.*]
    oby tak dalej :)
  • Re: koniec roku na akcjach Autor: ~fudzi [178.43.255.*]
    to nie fundy mają się martwic o kurs.
    Prezes i jego rządzenie, polityka informacyjna,oraz zarząd niech tak poprowadzą spolką aby zainteresowanie nią się conajmniej podwoiło.Bo to co się dzieje to jakas kpina.Apator wlasnie drepcze w miejscu przy mizernych obrotach.Mowiłem-prezes doprowadzil do dego, ze juz mu mało kto ufa.Czy ktoś go rozliczyl za nieudolny 2016rok???

• Re: koniec roku na akcjach Autor: ~Piksel [158.75.205.*]
    Do : fudzi, a kto twoim zdaniem powinien podjąć się rozliczenia prezesa Apatora za nieudolny rok 2016 ? Jak mi wiadomo, nie tylko prezes jest winien strat na poziomie -19,5 mln zł, ale są jeszcze inne "ważne" osoby w spółce. Jak myślisz kto ? Zgadzam się z twoją argumentacją całkowicie, ale to nie wszystko. Znam procedurę pociągnięcia do odpowiedzialności nie tylko prezesa za spowodowanie strat. Czy masz jakiś pomysł na odsunięcie obecnej ekipy od władzy w spółce ? Przy koncentracji dużego kapitału właścicielskiego jest to trudne do sforsowania, ponieważ w radzie nadzorczej spółki zasiadają główni akcjonariusze. Ze zrozumiałych względów nie mogę w nieskończoność ciągnąć ten temat. Czekam na ewentualne warte uwagi propozycje.

Pozdrowienia dla odważnych akcjonariuszy.
    Piksel

[x]
APATOR 2,05% 24,90 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.