konsolidacja troche potrwa...fundy trzymaja kurs na poziomie jaki ma byc! wszyscy mysla ze odbije jak dywidenda wplynie..a moze byc wlasnie odwrotnie....fundy zbija kurs i wasza dywidende..lykna po taniosci. osobiscie uwazam ze echo jest najbardziej odstresewujaca spolka.
jest tak jak napisalem tydzien temu..Re: troche ekonomii Ludziska! Zgłoś do moderatora Tryg....jak za dywidende dokupujesz 10 proc akcji po taniosci to jak ci sie moze srednia zwiekszyc? sam jestes matematyk ze o pozal sie Boze. gdybys jutro kupil po 5.51 to tak a jesli kupisz ponizej 5.35 to do przodu..
Kris z tą twoja średnia to jak z puczem kaczora - puknijcie sie w głowe . Kurs Echo nawet nie zrownał sie z przed odciecia - wszyscy stracili i na dywidendzie i na kursie
słuchajcie, mam takie pytanie - wróciłem na giełdę po ok 10 latach i szukam normalnego forum, bez bluzgania, naganiania hobbystów z portfelem 5k PLN na jakieś śmieciowe papiery, miejsca, gdzie można porozmawiać merytorycznie o akcjach. Parkiet odpada, tam jest gorzej niż tu - banda obrażających się wzajemnie nastolatków łamane na sfrustrowanych wiekowych "chamów". Może być odpłatne, ktoś coś poleci?
Dnia 2016-12-29 o godz. 10:56 ~kris napisał(a): > obecny kurs mi bardzo pasuje.....wyjde zaraz z Energi za podobna kase co dywidenda u tu sie ustawie na 5.29