• atak na 1 PLN !!! Autor: playa-of-the-year [46.215.249.*]
    j.w.
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~Inwestor [31.0.45.*]
    Pewnie będzie ten atak na 1 zł. Przydałoby się jeszcze jakieś info prezesa, bo niewiele przekazuje nam newsow
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Atak na 1 zł czy na 1gr?
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~Marek [85.14.108.*]

Te Ynwestor - Sprzedałeś z 90% stratą po za rynkiem po 3 gr jak Ci proponowali na forum? Więc ciesz się "tarczą podatkową" i wypad z baru !!!
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~Inwestor [5.172.239.*]
    Ty mądralo to ty wy.....alaj z baru, a kim ty jesteś, póki co to niczym mądrym się tu nie popisałeś, o niczym nie masz pojęcia, dziecko we mgle!!!!
    Brawo Inwestor, czytasz w moich myślach. Trzeba gonić takich leszczy!
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~Michał [94.254.178.*]
    Już kiedyś o nim pisałem - to nie żaden naganiacz tylko chory człowiek. Zatrzymał się w rozwoju umysłowym na poziomie trzynastolatki (stąd to jego niedawne upodobania do emotikonek). Nie ma co komentować jego wypowiedzi na forum, trzeba tylko udawać, że się ich nie widzi.
    Nie wyzywaj Inwestora! Mógłbyś się uczyć od niego. Totalny brak wiedzy i klasy, żal mi Ciebie. Kim Ty jesteś, żeby w ogóle wchodzić z nami w jakiekolwiek dyskusje? My na tej spółce zęby zjedliśmy, co Ty wiesz? Jak już to zamiłowanie do emotikonów a nie emotikonek. "Onek" to Ty masz w głowie ogonek ;)
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~Sylvek [37.47.24.*]
    Brawo marek. Dobrze mu napisałeś. Ten Michałek mnie tak wnerwia. Myśli że może wszystkich obrażać. Przez takich odechciewa się wchodzić na to forum!
    Dokładnie jak nie wiesz co zrobić z akcjami to możesz mi je oddać, chętnie je przytyje.
    Miałem na myśli, ze przytule twoje akcje chętnie
    Nie masz na co liczyć cieniasie. Wiem, że czyhasz żeby kupić za bezcen. Wtedy Ci nie sprzedałem i teraz też nie dostaniesz. Zapamiętaj sobie raz na zawsze, ja poza giełdą nie sprzedaję.
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~playa-of-the-year [95.41.96.*]
    zanim zarabiać siano, to kłócicie się jak dziewczyny !!!!
    DO ROBOTY
     DO PIĄTKU CHCE WIDZIEĆ TUTAJ O,5 PLN

JEDZIEMY NA 1PLN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~Olaf [62.61.50.*]
    Dokładnie! Jedziemy na 1 zł i to szybciutko.... a potem.... 2,3...5 zł ... wszystko realne!
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~rodryg [178.37.33.*]
    Oj żal mi was jak c zytam te wasze marzenia , to banda za..wskich z Poznania steruje kolejnym wałkiem uważajcie bo was wyru cają jak wszystkich na zastalu , molmedice i Pti .
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~Inwestor [5.172.235.*]
    To rozejrzyj się rodryg ile jest podobnych spółek na giełdzie, i spokojnie działają i akcje rosną, osobiście podałbym ci jeszcze inne przykłady złote inwestycje, platynowe inwestycje, praire itp... Taką mamy Polska gpw. Tu nie ma co narzekać tylko nauczyć się radzić z tym, a jak ci coś nie pasuje to przecież nie musisz tu być, każdy ma wolny wybór i rozum, a to ze będzie 1 zł i więcej to jest pewne... bo wszystko może się zdążyć, pozdrawiam
    I dodam jeszcze, ze niektórzy lubią tzw. Spółki groszowe.....bo to najszybszy zysk. Widziałeś co dzisiaj zdziałały 4 grosze 80 procent zysku,
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~Jum [89.70.227.*]
    Bueheee co za podnieta a obrót 20kpln.
  • Re: atak na 1 PLN !!! Autor: ~rodryg [178.37.33.*]
    A czy wy wiecie dlaczego była cofnieta upadłość? , poniewaz nie ma środków na jej przeprowadzenie , tu nie ma żadnego powodu do tego żeby to urosło nawet do 30 groszy , ale jak to bywa u szulerów z Poznania napchają wam papieru a potem z nim zostaniecie, na Molmedice tez było cofnięcie upadłości pare miesiecu temu a dziś jest wykluczona z notowań.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.208.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Tak rodrygo, argumentem na wycofanie wniosku o ogłoszenie upadłości było wskazanie na brak środków. Poczytaj nowe prawo upadłościowe, które weszło od stycznia 2016. Nie jest tak łatwo zlikwidować spółkę, brak środków jest najczęstszym argumentem. Teraz będzie sanacja, redukcja zadłużenia i czyszczenie spółki. To wszystko trwa bo znowu są terminy, ale nie ma upadłości i już nie będzie. Wiec może być tylko coraz lepiej. Wykluczyć z notowań tez nie jest tak prosto. Sprawdź jakie były podstawy. Spójrz na hawe, alme i inne spółki, które tez borykają się z chwilowymi problemami.
[x]
TOPMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.