to i ja . podejmuje ostatnie ryzyko ,. nudzi mnie np. pykanie na Energii. tutaj po tych informacjach wygląda ze to faktycznie może dość szybko dać zarobić parę zl
ja już nie mam ochoty na energie . za duzo emocji. kurs pyka jakby chciał, zresztą uważam ze tam się robi balon itp a zysk "groszowy", to jednak polityka jest.
wrzuciłem cała kasę w silosy :) szczerze wierze ze w maju to będzie miało 25 zl lekko a za rok 100% dziś te rządowe gwarancji itd.- ciekawie się to zapowiada. to nie może się nie udać.
spory błąd popełniłem jak sprzedałem pzu po 27,4 (miałem po 26.40) dziś 32 ,potem pojechałem jak pól giełdy na jsw :) nie mam czasu na tracenie energii już nic juz nie wiem. a może postawić całą kasę ze Legia będzie mistrzem polski- takie to niby oczywiste i pewne.
dziwie Ci się bo wlasnie Energa jak nikt inny ma stabilny zysk co rok i konsekwentnie idzie w gore, była sztucznie zdołowana. Ja bede trzymal do 11-12 zł. Z kolei PZU kupiłem po 27 przed dywidenda i tez trzymam co najmniej do 35-36.
Zgadzamy sie jednak do Feerum, mysle ze po kolejnych informacjach o wejsciu umowy w zycie bedzie znowu up o 10%.