Dnia 2016-12-21 o godz. 11:43 ~koleżanka_Violi napisał(a): > Dnia 2016-12-21 o godz. 11:39 ~xyz napisał(a): > > Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że to jeden z największych gniotów na naszej bananowej giełdzie ? > > Ja mam. Przecież za 5 minut wszystko może się zmienić!
Zgadzam się (chociaż częściowo) z moimi przedmówcami. Pełna zgoda co do określenia śmiesznej Giełdy jako "bananowa" i zgoda co do możliwości odwrócenia trendu w ciągu 5 minut. Wystarczy jedna pozytywna informacja ze strony Chińczyków, lub zainteresowanie grubszego gracza.
Dnia 2016-12-21 o godz. 11:57 ~re napisał(a): > czekamy jak te sieroty, że gruby się pojawi może jeszcze w tym roku?. > Pozostało nam jedynie jeszcze rycie w korycie!!!!
Ja bym większą wagę przywiązywał do ruchu Chińczyków. Naturalnym następstwem będzie wzrost zainteresowania Spółką.
Zawsze zgnojone i opluwane spółki dawały najlepiej zarobić. Spadło z tak wysokiego poziomu, rozumiem, że przychody spadaja ale jednak nie jest to bankrut i kompletna wydmuszka jak ze stajni płockiej, kwestia czasu az spekula i Peixin wezmie w obroty
Dnia 2016-12-21 o godz. 11:43 ~koleżanka_Violi napisał(a): > Dnia 2016-12-21 o godz. 11:39 ~xyz napisał(a): > > Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że to jeden z największych gniotów na naszej bananowej giełdzie ? > > Ja mam. Przecież za 5 minut wszystko może się zmienić!
śmichy chichy a może nie. przy 100 zł c/wk peixin będzie dopiero 3 a przy 200 zł c/wk 6, może 7, czyli tu dopiero zacznie sie balonowanie. Warto posiedzieć i poczekać, albo zbierać jak kto ma za co... dużo jest spółek z takimi wskaźnikami i nikt nie zarzuca im że są balonami.