• Na moje oko Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    to kształtuje się formacja spodka ................ ale to jeszcze może potrwać np. do wyników za 16 r
  • Re: Na moje oko Autor: ~PIZZA [194.242.62.*]
    Taki spodek był przed wybiciem z 30gr na 80 gr w 2015r.   teraz wyniki są jeszcze lepsze a perspektywa na kolejne kwartały jeszcze lepsza czekamy na wyniki za IV kwartał 2016 by można było podsumować cały rok  do wyników mniej niż dwa miesiące czyli około 40 sesji :-)
  • Re: Na moje oko Autor: ~Marek [94.141.154.*]
    Masz dobre oko ....
  • Re: Na moje oko Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    chyba sprzedaż w wiadome ręce tak mi to wygląda po ilości i zleceniach
  • Re: Na moje oko Autor: ~Fxinwestor [46.238.245.*]
    tzn???

Ja widzę skupowanie kilka osób próbuje sprzedać z myślą, że odkupią kilka groszy niżej większy pakiet czy im się to uda wątpię

Spółka ma bardzo duży potencjał niech tylko pokaże dobre wyniki za IV kwartał
  • Re: Na moje oko Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    no i przyśpieszają z raportem ...... pozytywny czy negatywny ?????????? się okaże niebawem ..................... trochę akcji ostatnio się przemieliło ?!
  • Re: Na moje oko Autor: ~nn [89.73.118.*]
    Jak kurs przebije w tym tygodniu 0,80 zł, do czego jest bardzo blisko, to do wyników jest szansa na okolice 1,20 zł. A po wynikach, dobrych, realizacja zysków.
  • Re: Na moje oko Autor: ~Arrow [31.0.42.*]
    Tutaj walka się toczy o co innego ta spółka powinna być spółka Dywidendowa i Dywidenda rzędu kilku groszy nawet nie wiem 4gr spowoduje wzrost i utrzymanie kursu powyżej 1.2 zł tylko czy zarząd ma takie plany

Przyspieszył raport zobaczymy
  • Re: Na moje oko Autor: ~nn [89.73.118.*]
    Żeby z 4 gr. dywidendy coś mieć, to potrzebne są setki tysięcy akcji. Mnie dywidenda nie interesuje, tylko różnice kursowe,.
[x]
MAXIPIZZA -6,44% 0,42 2026-04-14 13:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.