Tak tak. Kupili po 62 i 61 i już sruuuu po 65 i 64 :) oj będzie bolało. 60 rozbiórka zaraz i powrót na dno. Nikt już tego nie tyka. Główny sprzedaje bo cena wyśmienita a wy marzycie o złotówkach haha nawet do 70 już nie pójdzie a wy 5 zł.
Dnia 2016-12-20 o godz. 13:47 ~Bigos napisał(a): > Tak tak. Kupili po 62 i 61 i już sruuuu po 65 i 64 :) oj będzie bolało. 60 rozbiórka zaraz i powrót na dno. Nikt już tego nie tyka. Główny sprzedaje bo cena wyśmienita a wy marzycie o złotówkach haha nawet do 70 już nie pójdzie a wy 5 zł.
Prawda jest taka że każdy jest w strachu. Miało być tak pięknie... euforia tak działa. Teraz brak popytu i strachliwi oddają. Na każdej Spółce tak jest. Tym gdzie wszystko niby miało być jasne inwestorzy tracą... spokój czas to najlepsza recepta na sukces i to w każdej dziedzinie życia. Tego Wam życzę. Wesołych Świąt !
Oczywiście. Tutaj dodatkowo strach potegowan jest przez oczywista podaz ze strony wlascicieli. Jesli nie podbija znow solidnie kursu to moga zapomniec o upychaniu akcji, bo juz sila wypuszczonych historyjek nie dziala. Czas na fakty.
Ty chyba chłopie w życiu nie widziałeś paniki. Kurs jest całkowicie pod kontrolą, przesypywanie z koszyka do koszyka i tylko czekanie co dorzuci jeszcze drobnica. Teraz pewnie jeszcze chwilę mielenia i wiadomo co...
Nawzajem :-) A tak poważnie, wrzesień/październik obróciłem dwa razy akcjami, także jestem do przodu, a teraz kupowałem pomiędzy 73-66 i po prostu trzymam i niczym się nie przejmuję, i to samo radzę innym. Jak zejdzie niżej, to jeszcze dokupię... Oczywiście, nigdy nie ma 100% pewności, ale jest prawie pewne, że w bliższej przyszłości powróci pod 1, a potem i może wyżej...