• w końcu Autor: ~maro66 [145.237.2.*]
    pomalutku, powoli coś się zaczyna ruszać.
    Oby to już był stały kierunek, spółka zasługuje na to..............
  • Re: w końcu Autor: ~lugis [95.49.182.*]
    zgadzam się
    ta spółka zasługuje na dużo większą wycenę.... dużo większą
    może w końcu wszyscy zwrócą na nią uwagę
    ja uważam że to perła na NC tylko dlaczego nie rośnie. może teraz coś drgnie i się towarzystwo zainteresuje.

Ma zyski, realny biznes z doskonałymi produktami w ciekawej niszy, przychody rosną a wartość księgowa jest dwukrtonie wyższa od rynkowej.

• Re: w końcu Autor: ~obserwator [95.160.152.*]
    Kupilem 10 lat temu orange i mimo, ze spadl nieco od tamtej pory wyplacil mi w dywidendach wszystko co wlozylem i mam drugie tyle w akcjach. Tu dywidende dostalem raz. Akcjonariusze kupia spolke za 5 zl nawet jak bedzie cyklicznie placic ok. 5 % dywidendy. Inaczej nie widze sensu by to tykac. Niedojrzalym owocem zatruc sie mozna najszybciej
  • Re: w końcu Autor: ~lug [37.228.241.*]
    Są też tacy, którzy omijają spółki dywidendowe, bo od dywidendy trzeba płacić podatek, a od zysków kapitałowych już nie koniecznie, lub bardzo mały, zależy od miejsca w którym inwestor ma rezydencję podatkową.
  • Re: w końcu Autor: ~maro66 [145.237.2.*]
    I jak to zawsze na naszej spółeczce, troszkę do góry i powolny zjazd. Zdrowych i Wesołych Świąt
  • Re: w końcu Autor: ~Lugis [79.191.172.*]
    Ktoś musi kupować zeby szło. Trzeba o to zadbać i rozpropagowac spółka jest mocno niedoszacowana mocno!!!! Przy ich wynikach i rozwoju.
[x]
LUG 0,00% 1,92 2026-04-15 15:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.