Dnia 2016-12-19 o godz. 10:09 ~Ss napisał(a): > Niech kazdy przeczyta co wczoraj pisal.
no i co z tego ze pisali mnie nie wystarczy bo spolka na dnie splacila obligacje 4-5 -6 zbierana od takich jak ty groszolapow czas pokaze gdzie kurs zawedruje
Dnia 2016-12-19 o godz. 11:07 ~łamacz napisał(a): > hahhahaha aaaa to tyyyy ! > pamiętasz te mende xxx ? na pewno. Czeka na kupnie hhahahaha zarobiony ale wyleszczony w dołku. > Bo 6 to jeszcze dół :)
pamietam niewiem jaki ty miales nick lomacz ja mam 4-5gr kupiony mam nadzieje ze takich groszolapow odleszczyli jak sss
Dnia 2016-12-19 o godz. 11:17 ~ano napisał(a): > mnie tezz na pewno pamiętasz "))))))))))))) > ano :)))))))))) > > i w końcu nadejszła pora na velto, > > dało zarobić pięknie na spadkach - da i na wzrostach :)
Dnia 2016-12-19 o godz. 12:21 ~Giedziarz napisał(a): > No wkońcu Pablo a już myślałem że opuściłeś pokład...
opuscilem ale wrocilem po 4-5gr jak spolka ma za soba juz co najgorsze splacone obligacje plus zmiana nazwy czekam na info kto tak akumulowal akcje 4-5-6 przez miesiac
Dnia 2016-12-19 o godz. 12:43 ~Giedziarz napisał(a): > Silne ręce.... Teraz szybciej jak 0,1x nie ma co myśleć o sprzedaży... Zmiana nazwy, nowa postać w akcjonariacie będzie się działo....
dokladnie nie po to spolke zepchnal na dno 4gr zeby teraz oddawac,powolutku niech sobie zbiera a my czekamy cierpliwie
Dnia 2016-12-19 o godz. 12:48 ~pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-12-19 o godz. 12:43 ~Giedziarz napisał(a): > > Silne ręce.... Teraz szybciej jak 0,1x nie ma co myśleć o sprzedaży... Zmiana nazwy, nowa postać w akcjonariacie będzie się działo.... > > dokladnie nie po to spolke zepchnal na dno 4gr zeby teraz oddawac,powolutku niech sobie zbiera a my czekamy cierpliwie
a krzykacze co sprzedali po 6gr niech sobie krzycza
Szkoda ze same niemerytoryczne wpisy. Dziś uważam na koniec łykna jeszcze 7 groszy i zachacza o 8. Ale do ilu będą chcieli podciągnąć na koniec roku trudno powiedziec
nie sadze,raczej zostanie jak jest, moze nawet maly wysyp zeby troche postraszyc, ale szczerze mowiac taki scenariusz mi sie bardziej podoba, nie zanosi sie na sztuczna podbitke tak jak 3 miechy temu a raczej na solidny wzrost, licze na 0,15