coraz lepiej :) http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/25990138,echo-investment-sprzedalo-projekt-q22-wartosc-transakcji-moze-siegnac-273-mln-euro-aktl
Dnia 2016-12-19 o godz. 12:47 ~mk napisał(a): > Dzięki Jarkowi macie czerwień na parkiecie, a jak tak dalej będzie rządził to i tu też będzie na czerwono.
======================================================== Na większości giełd europy i nie tylko mamy spadki i nie ma w ty żadnej zasługi Jarosława Próżny trud KOD- owakich świń.
Pewnie jesteś zawiedziony ze nie było pałowania i gumowych kul jak za starych dobrych pełowskich czasów. Jeden koleś to musial się aż położyć na ulicy i udawać rannego żeby koderaści okreslili to jako krwawe zamieszki. Oj marzy wam się majdan, oj marzy. Ale nic straconego - podaj swój adres, to ci się tez zrobi blokadę, zobaczymy jaki z ciebie hojrak
MK - Chciałbyś, co ?? Ale spójrz sobie na wartość indeksów w ciągu np. roku na Węgrzech, Rosji,, Polsce, UK po Brexicie, USA po wygranych Trumpa (tam gdzie "obrońcy demokracji" polegli ) i porównaj to do indeksów np. we Włoszech, gdzie lewactwo ma się dobrze !!! Wielka różnica !!!! Mnie to akurat nie dziwi , bo od kiedy to esbecja zna się na wolnym rynku ??
Wydawaloby sie, ze na forum ekonomiczym ludzie na poziomie, ale jak sie okazuje cebule, frustraci i kibole sa i tu. Zawsze mnie to bawi z tym "lewactwem", mimo ze to Jarek rozdaje kase holocie na prawo i lewo, rujnuje budzet, nacjonalizuje gospodarke, ofe (nie on zaczal, ok ale jednak), centralizuje co moze i seije propagande...niedouczone polskie tluki sugeruja sie jedynie prawicowym nacjonalizmem, fanatyczna religijnoscia i niszczeniem wszelkich przejawow swobody.
Dnia 2016-12-19 o godz. 14:22 ~Qu napisał(a): > Wydawaloby sie, ze na forum ekonomiczym ludzie na poziomie, ale jak sie okazuje cebule, frustraci i kibole sa i tu. Zawsze mnie to bawi z tym "lewactwem", mimo ze to Jarek rozdaje kase holocie na prawo i lewo, rujnuje budzet, nacjonalizuje gospodarke, ofe (nie on zaczal, ok ale jednak), centralizuje co moze i seije propagande...niedouczone polskie tluki sugeruja sie jedynie prawicowym nacjonalizmem, fanatyczna religijnoscia i niszczeniem wszelkich przejawow swobody.
Zgadzam się z Panem ...ale to NIE JEST FORUM POLITYCZNE I BASTA!
A UE to niby nie centralizuje, nie rozdaje kasy na "uchodzców", nie wprowadza cenzury poprawności politycznej, nie każe nie słuchać głosów wyborców, nie krytykuje referenda, nie rozwija biurokracji, kontroli, norm, nakazów, zakazów , itd, itp. ??
Mam gdzieś PiSy, KODy, PO, Razem, itd. Opieram się na faktach, a te są takie że EU w obecnym lewackim kształcie to same kryzysy, stagnacje, dodruki pieniędzy, biurokracja, kontrola, itp.- to domena lewicy . Pod tym względem piszę tu na temat , bo to dotyczy gospodarki i giełdy . A ty baczność i dalej na marsze protestować wraz z esbekami !!
Nawet esbeki w wolnym kraju maja prawo do demonstracji gdyz prawa obywatelskie nie sá im jeszcze odebrane ! Wszystkich innych ktorzy to czytaja - przepraszam !