• Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~Fafik [37.47.173.*]
    Kto z Was bierze udział w ofercie prywatnej. I co myślicie o tej spółce. Kto zarejestrował się w Islandoom i w to gra? Aby coś powiedział o tej grze? Czy ma szanse na sukces?
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~scarcrow [89.68.0.*]
    4 dni temu zostałem powiadomiony przez Bloomga.com. Z wcześniejszych informacji wynika, że chcą pozyskać ok 4 mln w zamian za 15% udziałów. To daje dużą kapitalizację, a gra jest trochę średnia. Jest tyle doskonałych innych inwestycji na grajdole, że mnie to nie rusza. Za to jestem w trakcie wejścia w intrygujący projekt medyczny. Na długi termin.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~Remek [195.8.97.*]
    Interesowałem się i mówią, że mają w bloomdze dużą część emisji poukładanej z inwestorami, ale merit nie bierze udziału w emisji bloomga sa. Nawet nie doradza dla spółki. Tłumaczyli się że są powiązania i byłoby to nie fair.. itd. Niebawem ogłoszą otwarcie emisji w bloomga i z tego co mi mówili to wystarczy im mniej niż 4 mln zeta na wejście w rynek. Gra jest gotowa. Widziałem. Jednym się podoba innym nie. Ja nie grałem więc się nie wypowiadam. Ich poprzednia gra odniosła sukces i to dla mnie jest najważniejsze.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~Kris [83.4.211.*]
    No i co z ta emisją Bloomga SA i wejsciem na NC. Czy ktos cos wie bo cis zw tym temacie?
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~Fafik [88.151.138.*]
    Ja zapisałem się na akcje z ciekawości. Zobaczymy. Do końca lutego chcieli zamknąć emisję. Myślę, że im się udało. Potem zgłoszą to wszystko do KNF w celu wprowadzenia na NC. A Ci mają chyba 3m-ce na wyznaczenie dnia notowań. Myślę, że emisja będzie maj-czerwiec. Trzeba czekać.

• Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~Kris [83.22.28.*]
    No i nikt się nie zapisał na Bloomga SA ??? Niby mieli dopiąć emisję do końca lutego ale nic pewnego. Zastanawiałem się czy wejść ale Isladoom mnie nie porywa wiec się nadal zastanawiam. Zreszta nie chcę zamrażać zbyt wcześnie środków jesli by się okazało,że zamknięcie emisji znów się przeciągnie. Mam wątpliwości czy Bloomga jest warta aby na nią postawić.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~klepka [46.215.127.*]
    w parkiecie piszą że debiut jesienią. chyba im się jednak układa.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~żaba [77.113.100.*]
    Masz linki do tego parkietu ? Chętnie poczytam.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~ceneo [5.174.121.*]
    Widziałem, że już zbierają graczy z wirtualnej i z interii, czyli beta funkcjonuje. A jak jest gra to i będzie debiut.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~akcjonariusz [37.248.31.*]
    Nadal link z czatu działa http://bloomga.com/inwestycja ! Podomykali emisję w bloomga lub nie ? Ale czy merit bierze udział w emisji ? Ktoś coś słyszał? Są informacje na parkiecie, ale niejednoznaczne.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~inwestor [95.40.89.*]
    Tak zapytam. A co ma piernik do wiatraka ? Nie było komunikatu aby Merit kupował akcje Bloomga.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~ipo [37.248.22.*]
    Piernik do wiatraka ma może nie wiele, ale merit i bloomga to ta sama właścicielka. Sądzisz, że jako fundusz nie będzie się angażowała w akcje Bloomgi ; Blomga ? Na 90% weszli w Voicefindera za grubszą kasę i pisali o tym wszędzie. To chyba skoro piszą o Bloomgdze to też są zainteresowani sukcesem. Jak na razie pozytywnie rozczarowali rynek wynikami w tym mikro funduszu jakim jest merit.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~ciekawski [83.13.193.*]
    macie jakieś info co dalej z bloomga, kiedy debiut, w jakim stopniu są zaangażowani w projekt bloomga?
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~analityk [31.2.108.*]
    Nie było konkretnego komunikatu. Jak jest jakaś umowa to może będzie opisana w raporcie za 1 kwartał?
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~aaa [77.112.127.*]
    jak się okaże że mają akcje bloomga sa w portfelu to spółką zacznie się rynek interesować. spółki gamingowe przez lata będą się cieszyć powodzeniem a z tego co widzę bloomga na już jakieś gry, więc może odnieść realny sukces na giełdzie i również biznesowo. w ogóle jest ciekawe to że w mericie zaczynają się przeobrażać w fundusz, jeśli dobrze rozumiem w jakim kierunku to idzie. może sektor P/E to jeszcze dłuższa droga, ale bloomga czy voicefinder to niezłe tematy.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~zadowolony [83.13.193.*]
    dla mnie te wszystkie infa to bomba. pieknie. teraz warto brać póki tanio. powodzenia w zakupach
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~sunny [77.115.44.*]
    Niezależnie czy mają voica czy bloomgę w portfelu wygląda że rodzi się nowa spółeczka z ikrą i z DNA inwestycyjnym. Na razie pokazali pazurki niczego sobie jak na powrót do życia.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~yeye [31.1.138.*]
    Dnia 2017-04-03 o godz. 18:22 ~sunny napisał(a):
    > Niezależnie czy mają voica czy bloomgę w portfelu wygląda że rodzi się nowa spółeczka z ikrą i z DNA inwestycyjnym. Na razie pokazali pazurki niczego sobie jak na powrót do życia.

Pełna zgoda. Czekamy na wyniki tego roku.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~j23 [37.7.69.*]
    Wie ktoś czy Bloomga dostała w końcu dofinansowanie debiutu na newconnect ? Na ich profilu https://pl-pl.facebook.com/BloomgaSA/ nie ma informacji, a podobno się ubiegli. Przynajmniej tak pisano w parkiecie na temat Bloomga i dofinansowania debiutu.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~asia [37.248.63.*]
    Dnia 2017-05-09 o godz. 08:09 ~j23 napisał(a):
    > Wie ktoś czy Bloomga dostała w końcu dofinansowanie debiutu na newconnect ? Na ich profilu https://pl-pl.facebook.com/BloomgaSA/ nie ma informacji, a podobno się ubiegli. Przynajmniej tak pisano w parkiecie na temat Bloomga i dofinansowania debiutu.

Mają dotację https://poir.parp.gov.pl/attachments/article/38755/Lista_projekt%C3%B3w_zakwalifikowanych_do_oceny%20merytorycznej_315.pdf
  • Nie mają Bloomga Autor: ~scarcrow [89.68.0.*]
    Nie doradzają przy wprowadzaniu Bloomga na NC, ani nie mają akcji Bloomga. Uzasadnili to faktem, że obie spółki mają tego samego głównego udziałowca. Dane w dokumencie informacyjnym mogły by być traktowane jako mniej wiarygodne. Również handlowanie akcjami w grupie kapitałowej byłoby nieczystą grą i trzeba byłoby informować o każdej kupionej, czy sprzedanej sztuce.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~pini_cc [46.215.132.*]
    Bloomga podpisała umowę na dofinansowanie z parpem !!!!!!!!!!!! Dali info na facebooku spółki : Zarząd BLOOMGA S.A. informuje, że podpisał umowę z PARP na dofinansowanie w programie 4STOCK na wejście spółki na rynek NewConnect. BLOOMGA S.A. zamierza zadebiutować na rynku NewConnect w III lub w IVQ 2017 roku. Najbliższe spotkanie dla inwestorów i dla graczy Zarząd BLOOMGA S.A .odbędzie podczas premiery gry "ISLANDOOM" 1 - 4 czerwca 2017 na targach Good Game Expo Robią spotkanie dla inwestorów więc, chyba są jeszcze jakieś akcje na sprzedaż ?
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~ciułacz [83.13.193.*]
    Pięknie, chyba znów będzie północ. Ciekawe ile akcji ma Merit?
    A jeśli Merit doradza Bloomdze wejść na giełdę to ma prowizję chyba
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~Igor47 [94.254.178.*]
    Witam. Mam pytanie czy ktoś z was wszedł w tą emisję pod NC Bloomgi? Bo ja się zastanawiam nad tym. Prześledziłem ich Facebooka i widzę że mają umowy z Interia i WP no i zebrali dofinansowanie od PARP więc w miarę aktywnie coś tam się dzieje. W grę chwilę pograłem ale nie znam się na tym za bardzo. Widzę że mają beta testy teraz i coś tam ulepszają
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~Medalik [178.43.54.*]
    Ja jestem z Częstochowy i miałem okazję poznać zarówno zarząd jak i funkcjonowanie spółki od środka i muszę przyznać, że wygląda to wszystko całkiem obiecująco. Ich realne plany na przyszłość spółki są ciekawe. Gra z tego co się dowiedziałem będzie debiutowała w ciągu miesiąca na rynku i może się o niej zrobić głośno, także według mnie jest to ciekawy pomysł na inwestycję
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~Patriota [94.254.179.*]
    Ja wszedłem w podobny projekt kilka lat temu i się opłaciło więc zrobiłem to samo i teraz. Mam nadzieję, że będzie podobnie tym bardziej że mając umowy z Interia i Wirtualną Polską zapowiadają się na dużego gracza.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~ciekawski [87.205.81.*]
    A ile na tym zarobi Merit. Ktos za szacunki?
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~hmmm [37.249.0.*]
    Denis-Brewczyńska ma 50% akcji w Bloomga i ponad 50% w Merit. Jak Merit by te akcje kupił, to może zarobić kilkanaście milionów. Na razie merit został funduszem, http://www.money.pl/gielda/komunikaty/komunikat/MERIT,MEI,komunikaty;gieldowe,mei;zlozenie;wniosku;o;wpis;do;rejestru;zarzadzajacych;asi,498220.html więc nie zdziwiłbym się jak Denis-Brewczyńska przerzuci akcje Bloomga do swojego funduszu. Może być ostra jazda.
    aaaaa to tak może być ......., czyli wartość Merita rośnie hmmmm mam problemy z liczeniem i wyobraźnią w tym momencie
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~Baggi [94.251.229.*]
    Ok, czyli co? Wychodzi na to że jeśli wychodzą Wam grube kwoty to warto się zakręcić wokół nich i też zainwestować?
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~Zenm [94.254.178.*]
    Ryzyko jest zawsze. No risk no money :)
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~mrRight [178.43.40.*]
    Miałem ostatnio nosa co do inwestycji. Mam nadzieję, że będzie tak i tym razem.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~lukas [178.43.51.*]
    To w takim razie może i ja też zrobię jakiś mały research. Bo na pierwszy rzut oka wydaje się to logiczna i ciekawa inwestycja.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~Użytkownik1 [94.254.177.*]
    To jak zrobisz ten research to podziel się wiedzą. Chętnie dowiem się coś więcej.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~lukas [178.43.49.*]
    To prawda. Zebrali wszystkie największe polskie portale do współpracy, a jutro kończą emisję. Także kto pierwszy ten lepszy.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~slabotowidze [84.10.37.*]
    BARDZO SŁABO TO WIDZE. BANKRUT.
  • Re: Bloomga - Oferta prywatna Autor: ~lekarz [78.10.151.*]
    Dla slabowidzacego w pierwszej kolejnosci polecam okuliste a potem innych specjalistow
[x]
KLEPSYDRA 2,08% 7,86 2026-04-29 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.