Większość osób tu przebywających to mądrzy, inteligentni, elokwentni i empatyczni ludzie ...z ogromym poczuciem godności , sprawiedliwości i wszechstronnie uzdolnieni ... Na dodatek znający się na wykresach, AT i wstegach. A ja taki zwykły jestem...chce tylko drożej sprzedać kupione akcje. Czasami mi trudno zrozumieć wasze wiersze, szczególnie Pacyfika i p24...trudna poezja nie jest moją pasją, wolę już przeboje disco polo siema.
Na przyszłość nie kupuj na górce .
Kupuj w dołku gdy chodził 0.52---0.54 i opchnij po 0.64 i nie płacz i nie czepiaj sie innych co według at próbują coś nakreślić .inni mają drożej kupione i nie narzekają na piszących tylko na obóz kikoła .a tobie każdy coś przeorał .
Raper już rok temu pisał że skotan będzie się starał o dotacje na lata 2014-2020 .czy ktoś się spodziewał że dopiero w 2017 będą uruchomione ?
Dlatego mamy gnicie kursu i na wykresach mamy negację różnych formacji .szkoda czasu na pisanie tylko pozostaje czekać bo tyle co skotanowcy się wyczekali to na żadnej spółce tego nie było
Dziękuję za bezcenna radę. Pewnie ciebie dziwi, że w ogóle jeszcze mam pieniądze, pomimo tego, że wcześniej ciebie nie znałem i nie mogłem się posiłkować twoim doświadczeniem. To ja mam takie pytanie: Ile akcji kupiles po 52-54 i sprzedałes po 64 grosze? Konkret proszę, a nie co bym zrobił gdybym miał pieniądze i był mądry. Tylko bez wykretów jak Pacyfik.
Po 0.47 20 k,po 0.50-0.53 18 k ,po 0.65 10.k ,po0.75 -0.77 25 k , i 30 k po 3 zeta .ot i wielka tajemnica ?
0.47-0.53 rok temu w lipcu i nerw brał że rok babrania się i wrócił prawie w dołek .
ludzie nie placzcie,ja sie dalem nabrac na slowa kikola o tym ze przy 5 zeta papier jest nie dowartosciowany i kilka akcji wpadlo po 4,70....., sporo po 4,20 ,4,00 , pozniej usrednianie w dol .... i teraz w ok 0,50 i 0,6kilka i 0,7 kilka ....gdybym teraz zaczal kupywac to b nabil bym na licznik wiecej niz 500k makulatury ........takie zycie.....w normalnej spolce prezes ,czy zastepca prezia lub glowny akcjonariusz pociagajacy za sznurki jezeli cos powie to bierze za to odpowiedzialnosc!......tutaj cyrk ,nie podaje sie wszystkich informacji lub zataja a raporty tylko kopiuje ,zadnego szacunku dla akcjonariuszy.....a przeciez te projekty byly sfinansowane miedzy innymi z emisji akcji a co tym idzie kasy akcjonariuszy z porzednich planow pod biopaliwa !gdyby wowczas emisja im nie wypalila to wiedzeiliby kase jak swinia niebo
Dnia 2016-12-18 o godz. 14:15 ~ed napisał(a): > ludzie nie placzcie,ja sie dalem nabrac na slowa kikola o tym ze przy 5 zeta papier jest nie dowartosciowany i kilka akcji wpadlo po 4,70....., sporo po 4,20 ,4,00 , pozniej usrednianie w dol .... i teraz w ok 0,50 i 0,6kilka i 0,7 kilka ....gdybym teraz zaczal kupywac to b nabil bym na licznik wiecej niz 500k makulatury ........takie zycie.....w normalnej spolce prezes ,czy zastepca prezia lub glowny akcjonariusz pociagajacy za sznurki jezeli cos powie to bierze za to odpowiedzialnosc!......tutaj cyrk ,nie podaje sie wszystkich informacji lub zataja a raporty tylko kopiuje ,zadnego szacunku dla akcjonariuszy.....a przeciez te projekty byly sfinansowane miedzy innymi z emisji akcji a co tym idzie kasy akcjonariuszy z porzednich planow pod biopaliwa !gdyby wowczas emisja im nie wypalila to wiedzeiliby kase jak swinia niebo
ed i dałeś się namówić na emisję ??? nie rozumiem ...
ale zapewne pod ten wodór którego już ma nie być .... ciągle wielka niewiadoma , duże ryzyko ..
Dzięki, chwała ci, bo inni robią tajemnice. Pomijam, że jednak nie sprzedałes po 64...podobnie jak ja nie kupiłem po 85 ... Połowa 63, druga 83. Przynajmniej wiem, skąd ta złość na karkosika. Jestem pod wrażeniem tego Twojego usredniania. Ja usrednilem w górę, często mi się to zdarza, na ogół dobrze na tym wychodzę...nie tym razem.,,zapomniałem "że to skotan a nie kghm. Dlatego pisanie, że to przez Pacyfika, rapera jest tak samo dziecinne jak pisanie, że to przez dobrą zmianę. Możemy niestety tylko zgadywać zamiary karkosika, no i liczyć na dary z unii. Chyba nikt nie wierzy, że skotan bez nich ma rację bytu. Stąd moja dezaprobata dla wymyslow wykresowych, wsparć itp. Nie ta spółka. Tutaj 40groszy jest tak samo normalne jak 1 złoty. Na więcej nie liczę. Miłego wieczoru.
Czekam na lepszy kurs. Pamiętam kilka lat temu był taki skok....kupiłem wtedy po niecałe dwa złote, później dokupiłem po 2,50 ( wartości przybliżone) i sprzedałem całość po 2,60-3,00. Teraz sobie o tym dziadostwie przypomniałem i po super inwestycji sciskam moje akcje. Koniec z moim pluciem na najlepszą spółkę na GPW.
Czyli w 2028 można liczyć na stabilność tej spółki i kurs aktualny za gwarantowany? Strata pieniędzy jak na lokacie bankowej 0,01%- bogacze tacy jak ja pamiętają 20 złotych zysku po roku trzymania na koncie kilkuset tysięcy złotych.
To wszystko kolego skotek przez to, że nie trzymamy się AT. Don Karko oszukuje AT, dziad jeden.