• 40gr tyle powinna kosztować jedna akcja --300% zarobku Autor: ~B2BPARTNER [82.145.222.*]
    J.w
  • Re: 40gr tyle powinna kosztować jedna akcja --300% zarobku Autor: ~Nowy100 [159.205.206.*]
    Ale się tu wpieprzyłem -(
    Kupowałem 12 tego na wsparciu po 15 groszy a teraz jest już 10 groszy.
    Co za bagno

Jak ja z tego teraz wyjde ?
  • Re: 40gr tyle powinna kosztować jedna akcja --300% zarobku Autor: ~aaa01 [188.146.22.*]
    Cierpliwości i wyjdziesz bez straty.
  • Re: 40gr tyle powinna kosztować jedna akcja --300% zarobku Autor: ~Mic [94.254.145.*]
    Wnponiedzialek atak na 13 gr ? Po 10 juz nikt nie oddaje. Ja czekam na 9 ale nie wiem czy sie doczekam
  • Re: 40gr tyle powinna kosztować jedna akcja --300% zarobku Autor: ~Trader [82.145.220.*]
    Tu atak to powinien być na 40gr a nie tylko na 13.Spółka jest niedoceniona i tyle.
  • Re: 40gr tyle powinna kosztować jedna akcja --300% zarobku Autor: ~ja_wiem [31.172.191.*]
    do 18 gr malo akcji na S....
  • Re: 40gr tyle powinna kosztować jedna akcja --300% zarobku Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    Witam
    40 groszy powiadacie ?
    a moze 80 gr ?
    Co się bedziecie rozdrabniac ...
    Leszcz "zapomniał" o historii firmy, jej przychodach w latach 2010-2012 i latach 2014-2016 /raporty /
    Leszcz "zapomniał" tez o
    1.faktycznym spadku przychodów z Paybacku ktore kiedys odpowiadały za 50% przychodów firmy
    Spadek ten poglebi sie w raporcie kw 2015/kw 2016r - w lipcu br odeszedl z programu payback EMPik bank i allegro /zakupy mobilne -tablety smartfony/
    2.Likwidacji /wygasniecia umowy z DHLem ktory odpowiadał za ok 5-8% przychodów firmy / w zaleznosci od kwartalu /
    Spadek ten pogłebi sie w raporcie kw 2015/kw 2016r umowa wygasla w III kw 2016 r
    3.Likwidacji /wygasniecia umowy z Bankiem /prawd Sygma Bank / z powodu jego przejecia przez inny bank
    - przychody spadna z tego tytulu do zera w kolejnym kwartale w tym beda znacznei nizsze niz kw 2015/kw 2016r

jezeli mam nieprecyzyjne informacje -mylę sie w czymś - prosze mnie poprawic w w/w kwestiach /moge sie mylic troszke -mam wiedze wylacznie z komunikatow firmy i analizy raportow /
    Chce pokazac faktyczna sytuacje nie naganiam na spadki akcji nie mam i nie mam zamiaru kupic
    Czekam na nowa strategie tej firmy jesli ma wyjść z problemow musi miec pomysl na 2017-2019 lata

no ale

Leszcz sie nałykał akcji i nadaje -))
    ale tanio jest i tylko bedzie dożej nie ?
    -))))
  • Re: 40gr tyle powinna kosztować jedna akcja --300% zarobku Autor: ~ja_wiem [31.172.191.*]
    watpiacy niekt nie mowi ze firma zarabia miliony bo jak by tak bylo to kurs mialbys na zlotówkach

ale zobacz sobie na aktywa 7 mln, przychody 5 mln i meega niską kapitalizacje 1,3 mln
    te wskazniki mowią same za siebie.. skoro spolka ma aktywa na wartosc kilkukrotnie wiekszą niz jej kapitalizacja to znaczy ze nie jest balon ale niedowartosciowana spolka
  • Re: 40gr tyle powinna kosztować jedna akcja --300% zarobku Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    moim zdaniem ważne jest co innego
    /wiele firm majacych duze przychody kapitalizacje i aktywa zbankrutowało/

Firma nie zarabia a przynosi straty
    Nawet jesli cudem za ten kwartał przyniesie zysk to co dalej ?
    Kolejne kwartaly znow straty ?
    Przeciez ona balansowala na krawedzi w latach 2013-2015 do lipca
    od sierpnia 2015 leci po bandzie ciagle w dol za ten rok beda straty -wynik netto wskutek czego zmnijesza sie aktywa
    i wycena widać to bedzie w raporcie rocznym za 2016 r /podobnie jak w 2015 r.
    Wiec moim zdaniem nie ma uzasadnienia dla wzrostow /poza spekulacyjnymi rajdami /na te chwile a ryzyk jest wiele
  • Re: 40gr tyle powinna kosztować jedna akcja --300% zarobku Autor: ~mops [109.173.144.*]
    jw
    święta prawda
    ktoś buja kursem i pozbywa się umiejętnie szmatławca
    watpiacy ale zobacz sobie na spolki typu braster - same straty, i chociazby petrolinvest - straty w mega milionach zł a kurs z 2,50 powszybowal na 11 zl w szybkim czasie.... wiec przestan pisac bzdury ze jak spolka nie ma zysku to musi upasc.

a zauwazyles jak im sie rok do roku zmniejszyla strata ?
    bratser i petroinvest to inna liga
    tak samo kiedys elektrim byl

Tu nie ma pod co grac - jeśli jest pod co to napisz to ja nie widze tu powodow
    dla których nawet spekulacyjnie warto kupic te akcje

wyniki za ten kwartał tez moim zdaniem beda pod kreska
    nawet gdyby byly na plusie to wynik za rok 2016 nic nie uratuje
    1-2 kwartal tradycyjnie slabszy obrotowo czyli znów straty ?

Skonsolidowana strata za ten rok bedzie mniejsza niz za 2015 ale za 2017 tez moze byc taka sama
    nie widac zeby na kolejny rok mial byc progres.
    Strata zawsze pozostanie strata i nikt z powaznych graczy tu nie zagości moim zdaniem

[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.