• technicznie i fundamentalnie Autor: ~jac [83.25.222.*]
    witam,
    zainteresowałem się tą spółką w związku z istotną obniżką wyceny w ostatnim okresie w związku z przeprowadzoną i uchwaloną ostatnio emisją . Jej celem jest jak się wydaje ciekawy projekt zaangażowania się w działalność internetową.
    Fundamentalnie wydaje się że spółka się broni  i powoli odzyskuje rynek co widać już w poprawiających się wynikach.
    Technicznie dotarliśmy do rejonów długoterminowych wsparć - poziomy 0.95-1,1, Wydaje się że są to poziomy warte zainwestowania. Ja tak zrobiłem, może się pospieszyłem ale trudno.
    Zajrzyjmy na wykres , szczególnie w interwale godzinowym wygląda interesująco:
    link 
    Jak widać ryzuje się układ jak dla mnie bardzo sprawdzający się w praktyce  tj: formacja klina zniżkującego, który zapowiada z reguły wzrosty.
    Nie mniej istnieje ryzyko wybicia w dół poniżej wsparcia na 1,05 z wtedy kolejne poziomy to już 1 zł oraz 0,94 zł.
    Nie mniej ja zainwestowałem i liczę na wzrosty.
    pozdrawiam
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~nowy [178.43.255.*]
    Tu chyba wszyscy od conajmniej 2 miesięcy jadą na stracie.Przy wybiciu(jezeli takowe nastąpi) pozbęda się papiera, bo zachowuje się ostatnio dramatycznie słąbo, tez wszedlem za 1,10, ale mam wątpliwości czy postąpilem słusznie.Narazie wtopa, SL ustawiony, oby się nie ziścił:-)
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~jac [188.146.151.*]
    wątpliwości oraz cierpliwość to podstawa sukcesu na giełdzie...
    a stoplosa rzadko stosuje, z reguły w przypadku spadków są powroty...
    na próchniku tak naprawdę czekamy jeszcze na cenę nowych akcji i wszystko jasne.
    pozdrawiam
    \jac
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~NLG [213.150.1.*]
    a stoplosa rzadko stosuje, z reguły w przypadku spadków są powroty...

mistrz AT - z reguły w przypadku wzrostów RÓWNIEŻ są powroty...

o losie! PRC to szrot od lat, a wynika to tylko i wyłącznie z nieudolności zarządu który NIE DBA O AKCJONARIUSZY a traktuje ich jako dawców kapitału.. czasem pojawia się zaprzyjaźniony fundusz pod ubieranko i tak w kółko..

powodzenia
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~gregor555 [91.236.4.*]
    Kup Pan akcje a bedziesz Pan zadowolony spadki pomalu wychamowaly teraz pod wyniki za grudzien cos niecos podskoczy a pozniej sie zobaczy czasem szrot da wiecej zysku niz niejedna dobra firma na GPW BEDZIE DOBRZE
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~NLG [37.47.15.*]
    Hehe tylko i wyłącznie spekulacyjnie! Tam gdzie bauer i wandzel tam nie warto być. . Uwierz od lat na tego szrota patrze. . Emisja scalenie emisja. . Zysków życzę!
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~Jac [188.146.79.*]
    Kolego, widziałem już niejednego co wrzucił zlecenie Stopa i poleciał. Ostatnio na ekoexporcie specjaliści radzili ustawić stopa na 14.75. Było 14.5 , wywaliło leszczy i podeszli na 16.5 !!!
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~zigi [109.206.216.*]
    Tu może być formacja młota jako początek wzrostów, więc uważaj z tym stopem
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~105 [37.249.26.*]
    teraz po 1,05 może być chyba wszystko ...
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~jac [83.21.12.*]
    dzisiaj możliwe wybicie, ważne utrzymanie poziomów powyżej 1,1 w cenach zamknięcia. obrót potwierdza szansę.
    pozdrawiam
    Jac
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~nowy [178.43.255.*]
    dosypują na 1,10 i konca nie widać.
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~jac [83.23.201.*]
    tak,
    wygląda na to że do czasu wyjaśnienia emisji trzeba poczekać .
  • Re: technicznie i fundamentalnie Autor: ~Jandzban [94.254.226.*]
    @Jac
    Co tam jeszcze masz oprócz arctic i pruchnika w koszyku?

Przygladam sie pruchnikowi i nie wykluczone, że coś pozbieram
[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.