jak sadzicie, jaki jest potencjał do wzrostów ? jakie jest rzeczywiste ff ? jestem tu od miesiaca i nie we wszystkim sie orientuje, nie zaglebiajac sie w szczegoly mi wychodzi ze cena powinna siegnac 15 groni jak ktos ma cos ciekawego do napisania i podpartego jakimis argumentami to chetnie wyslucham pozdrawiam wszystkich ktorzy beda dzis spac spokojnie :)
w skrócie, spółka prowadzi działalność operacyjną, kwartał do kwartału ponad 1mln zysku netto. Co do FF ze 100mln akcji w obiegu jest ich nie więcej niż naście milionów. W ostatnich tygodniach akcje odpływały z rynku - znikały z lewej i nie pojawiały się z prawej. Poczytaj też CV zarządu i rady - w skrócie ludzie z takim doświadczeniem to rzadkość na NC to tyle dobrego
co do reszty Zakulisowo - wielu zwraca uwagę, że spółka znajduje się w stajni inwestora Marka F choć nie ma nigdzie oficjalnego info.
Dnia 2016-12-17 o godz. 20:34 ~xxxx napisał(a): > Dnia 2016-12-17 o godz. 20:32 ~CACY napisał(a): > > 50% W JEDEN DZIEŃ NO NO NO > > jak spolka na dnie to na groszowkach 50% tu beda poziomy zlotowkowe tylko trzeba czasu
podobny wykres jak na bpc z 4gr na 1,48 ale kazdy niech sam podejmie decyzje
Dnia 2016-12-18 o godz. 00:07 ~Ari napisał(a): > Na tym polega giełda Panie asie.trzeba krew spić do końca by byc zaspokojonym .Nie dlugo sprzedam wam za 34-36 groszy .Powodzenia dla cierpliwych .
przeciez 6gr to tez jest bardzo tanio,spolka splacila obligacje a na dolku ciezko jest zlapac bo tez 3gr czekales 4-5 dlugo bylo zbieranie
Dnia 2016-12-18 o godz. 08:56 ~as napisał(a): > że na 0,07 znajdziesz chętnych mogę uwierzyć ale po 0,35 zapomnij.Myślę że nawet ciśnienia byś nie wytrzymał.
dzis tak piszesz as zobaczymy za jakis czas jaki kurs bedzie troche leszcza na 1-2gr sie obsra oni zbiora i pojda w gore a maja pod co:))))cierpliwi zarobia tak mysle
Dnia 2016-12-18 o godz. 09:44 ~as napisał(a): > Z innej strony patrząc te wystawione akcje do 10 gr są warte ok. 35 tys zł,wię teoretycznie dla jednego większego
dokladnie as,zobaczymy jutro,co to jest 35tyszl ale czuje ze tko odrazu zbierze 6-7gr
W piątek po 17 1 osoba na kupnie po 0,06 postawiła 1000000 akcji.Na sprzedaży stoi po 0,06 800 tys akcji,więc to łyknie.Oczywiście jak nie wycofa zlecenia.