po lewej stronie troche nizej...trzecia pomaranczowa kropka pod ,,Warto wiedziec,, a,,Warto wiedziec,,jest pod taka pozioma krecha druga od gory i trzecia od dolu. Jak kursorem najedziesz na ten podatek gieldowy to zobaczysz palec wskazujacy dloni prawej i wystarczy kliknac. Kliknac to znaczy nacisnac prawy przycisk myszy../haaha a widzisz juz sie pomyliles/ bo prawy jak ci sie wydaje to jest wlasnie lewy Czyli lewy
Kris wydaje mi się ze gro kapitału czeka z zakupem na odcięcie . Zalecałem spokojne czekanie jak kurs falowal przy 4 pln bo rynek w końcu przetrawi pozytywne informacje. Obecnie spółka inwestuje/buduje jak zwał tak zwał tyle ile przez ostatnie 20 lat. Rynek w końcu i to przetrawi dlatego warto dalej skupować. Kto czytał dokladnie raport Q3 plus polaczy to z ostatnimi informacjami ze spolki na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy wie ze najblizszy raport Q4 lub Q1'17 będzie mega dobry.
domniemywam, orzel ze gro kapitalu zaczelo zakupy w pazdzierniku, tylko kubel zimnej wody grubsi wylali na leb bo za szybko roslo. a ten myk z pocieta dywidenda na czesci jest dobrym pomyslem.Konfitury sa w 4qw. Przeanalizowalem dzisiaj manewry przed pierwsza dywidenda...tam jazda byla!! Nie ruszam sie z Echo!
Chyba ,że Ktoś liczacy sie chce dokupić wtedy potrzeba jakiejs informacji azeby przestraszyc i odkupić ale wszyscy trzymajmy i nie dajmy się wyleszczyc bo ja oceniam ruch na podobny jak na PPP czyli conajmniej kilka tysięcy procent
Dnia 2016-12-16 o godz. 09:39 ~Marco napisał(a): > Chyba ,że Ktoś liczacy sie chce dokupić wtedy potrzeba jakiejs informacji azeby przestraszyc i odkupić ale wszyscy trzymajmy i nie dajmy się wyleszczyc bo ja oceniam ruch na podobny jak na PPP czyli conajmniej kilka tysięcy procent
Co to jest PPP?Sytuacja od dwóch dni jest nerwowa/Wg mnie zaczynają sprzedawać (nieumiejętnie) ci co liczyli na 7pln; a kupili po 5 , 5+ lub poniżej 5/Natomiast nie sądzę by walne zaskoczyło jakąś niespodzianką in minus