Spokojnie, powoli, do przodu. To jest czas na dopakowanie papieru pod spodziewane lepsze wyniki za IVQ r/r. Nawet gdyby jakieś było zamieszanie z "inwestorem finansowym", to w dłuższym okresie czasu i tak będzie wyżej. PS. Animator niech uważa, bo mu akcje zawijają. ;-)))))
ktoś póki co bardzo chce sprzedać dużą ilość akcji i robi to od wielu tygodni. Jak widać nie ma tu znaczenia czy po 2,8, czy po 2,7, czy po 2,9. Ktoś tylko czeka na zlecenie kupna animatora i inne większe popyty i jak tylko się pojawią takie zlecenia, to wysypuje. Jak jakiekolwiek większe zlecenie k podstawicie np. na 2,74, to tez od razu dostaniecie, czego już sam doświadczyłem, ale nieco wyzej.
obserwuje każdego dnia notowania i śmiem twierdzić, że w ostatnich dniach ok 50-60% podaży trafiło do animatora. oczywiście do portfeli innych akcje tez wpadają w nawiązaniu do tytułu tego wątku, to jak pewnie obserwujesz forum jestem tu od kilku lat, więc byłem cierpliwy i zamierzam być dalej cierpliwy, szczególnie, że spółka jest w mocno przełomowym punkcie. Jeśli za ostatnią informacją o finansowaniu nie stoi nic co uderzy w akcjonariuszy, to powinno być ok.