• cierpliwosc Autor: ~jj [77.253.171.*]
    powoli powoli......
  • Re: cierpliwosc Autor: ~bzyczek [91.231.92.*]
    Spokojnie, powoli, do przodu.
    To jest czas na dopakowanie papieru pod spodziewane lepsze wyniki za IVQ r/r.
    Nawet gdyby jakieś było zamieszanie z "inwestorem finansowym", to w dłuższym okresie czasu i tak będzie wyżej.
    PS. Animator niech uważa, bo mu akcje zawijają. ;-)))))
  • Re: cierpliwosc Autor: ~olo [31.2.22.*]
    ktoś póki co bardzo chce sprzedać dużą ilość akcji i robi to od wielu tygodni. Jak widać nie ma tu znaczenia czy po 2,8, czy po 2,7, czy po 2,9. Ktoś tylko czeka na zlecenie kupna animatora i inne większe popyty i jak tylko się pojawią takie zlecenia, to wysypuje. Jak jakiekolwiek większe zlecenie k podstawicie np. na 2,74, to tez od razu dostaniecie, czego już sam doświadczyłem, ale nieco wyzej.
  • Re: cierpliwosc Autor: ~bbb [78.88.60.*]
    Olo pewnie masz rację ale te akcje ktoś skupuje
  • Re: cierpliwosc Autor: ~Olo [31.0.45.*]
    Ostatnio glownie animator...
    oj zdziwił byś się
  • Re: cierpliwosc Autor: ~olo [31.2.22.*]
    obserwuje każdego dnia notowania i śmiem twierdzić, że w ostatnich dniach ok 50-60% podaży trafiło do animatora.
    oczywiście do portfeli innych akcje tez wpadają
    w nawiązaniu do tytułu tego wątku, to jak pewnie obserwujesz forum jestem tu od kilku lat, więc byłem cierpliwy i zamierzam być dalej cierpliwy, szczególnie, że spółka jest w mocno przełomowym punkcie. Jeśli za ostatnią informacją o finansowaniu nie stoi nic co uderzy w akcjonariuszy, to powinno być ok.
    bądź dobrej myśli ja też jestem tu 2 lata animator realizował straty
  • Re: cierpliwosc Autor: ~aaa [94.254.162.*]
    Podobno bedzie dobrze, tak mowia ludzie z branzy
[x]
PRIMAMODA 18,31% 0,84 2023-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.