brando mam pytanie co zrobisz jak kurs sie ukształtuje na poziomie 6-7 groszy i Spolka trafi od 1 stycznia do indeksu SHLR ? /notowania 2 x w ciagu dnia/ ?
To jest prawdziwie merytoryczna wypowiedź na forum w wydaniu wątpiącego. Tylko, że znowu kurs odjedzie do 0.30zł, a ty nadal na jedną nutę. A ostatnie ruchy na kursie nie były pierwsze i nie będą ostatnimi. Ale ty nie marudzisz i nie krytykujesz. Best of the best.
Skad ta pewnosc ze kurs odjedzie do 30 tu groszy wiesz cos wiecej to napisz ? -)
ja raczej sie obawiam ze odjedzie do 6-8 groszy i z stamtad podbija do maks 10 groszy przed wynikami za IV kwartał.
a ten co bral po 11 groszy ma wtope /chyab ze ma pokazna sume pieniedzy i bedzie trzymac kurs czego jednak nie widac bo kurs sie obsuwa .... oczywisie to moja skromna opinia moze byc ze pociagna jeszcze raz w gore chcac wyjsc z walora
Fundamentalnie /tak uwazam i opisalem to winnymswym poscie / w tej firmie niewiele sie zmienilo na plus a wiecje moim zdaniem na minus chwilowe wahania kursu pozwolą wyjsc z akcji ale czy wszystkim sie to uda ?