Myślę że bardziej nerwowo inwestorzy sprzedają, czekając co będzie jutro gdy USA podniesie stopy procentowe. Część analityków wieszczy wtedy zjazd na giełdach światowych.
Baton od jednego zucha stoi, wiec nie wygląda mi to na realizację zysków. Co do USA, to nie za ogolna perspektywa? Mi to na strasznie wygląda, albo ktoś wie coś czego wiedzieć nie powinien... Do ceny zakupu jeszcze mam margines więc trzymam.
Dnia 2016-12-14 o godz. 17:02 ~Oooooo napisał(a): > Dzisiaj jednak zwała ponad 4%, co było tego powodem.
Zobaczymy/Kurs został zadołowany b. małymi zleceniami/ale, to może nic nie znaczyć/Jeśli nie ma jakiejś niespodzianki na walne, to kurs powinien zakończyć po walnym w okolicach 7pln/Ale jest to moja teoria Swoją drogą kurs szedł i szedł na północ praktycznie , jak ktoś tutaj zauważył , od 5pln W mojej ocenie TO JEST ZŁOTODAJNA SPÓŁKA i dzisiejsze potknięcie tej oceny nie zmieni Echo w ciągu tego roku dało inwestorom zarobić tak duże pieniądze( oczywiście tym co się nie bali ryzyka); że naprawdę NIE MA CO NARZEKAĆ !SORKI BO SIĘ ROZPISAŁEM ZA BARDZO:))