.....sami sobie wywalają -frajerzy i tylko czekają ,że koś spanikuje i w prezencie wywali słupowi tanie-świeże akcyjki...obyś ci się nie udławili na ludzkiej krzywdzie .....banda pajaców i krętaczy ........od tej chwili za każde widoczne krętackie ustawiane zlecenia poczujecie CHAMY zwroty wydarzeń ..........to nie żarty................................moc tele........................................
spokojnie kolego nawet jak sobie wywalają to w końcu kupią ja mam tego trochę i spokojnie czekam myślę że na dniach szału nie będzie przyszły rok pierwszy kwartał nawet nie do wyników cena będzie na innym poziomie
.........Hej! -Do wszystkich posiadających papiery esoti......jeśli nie chcecie stracić gotówki,to nie pozbywajcie się akcji pzy obecnych cenach.......a powiem więcej ,jeśli ktoś ma wolny kapitał to śmiało może dokupić teraz tanie akcje-9,50....a jeśli ktoś ma zlecenia na sprzedaż od ceny 9,60.......do 12 zet ,to naprawdę niech się nawet nie zastanawia,tylko anuluje zlecenie......a zobaczycie,że akcje pójdą w górę,........pozostaną tylko same widoczne słupy......które za jakiś czas znikną i wreszcie zobaczymy zieleń-czas pracuje dla nas Kochani-nasza cierpliwość bedzie wynagrodzona.....pozdrawiam wytrwałych...[NIE DAJCIE SIE OSKUBAĆ -głowa do góry].
........Siemanko inwestory .....widać, słupki mam już dość stania w miejscu....nieco zmieniły pozycję i sam podnoszą cenę -jedni i ci sami krętacze,..........dlatego podpowiadałem ,aby zacząć kupować przy cenie 9,60 ......jest nieco drożej ,ale promocja Świąteczna nadal trwa....ostanie chwile na tanie seksowne biustonosze -czas przystroić piękne kobiece klejnoty,,,...dziś 10 z przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!